Suositeltiinko meitä sinulle?

Ehkäpä järjestelmätoimittajasi tai tuttavasi suositteli meitä sinulle. Nämä asiat meistä on hyvä tietää:

  Tarjoamme sinulle mietityn paketin sanomansiirtoon

   

  Keitä olemme?

  OWS Finland on suomalainen perheyritys ja sanomanvälitysoperaattori. Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoella ja Mikkelissä. Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Asiakkaamme ovat pk-yrityksiä eri toimialoilta, esimerkiksi elintarvikealalta, logistiikasta ja valmistavasta teollisuudesta. 


  Mitä teemme?

  Tuotamme palveluitamme yritysten väliseen sekä yritysten ja henkilöasiakkaiden väliseen sanomanvälitykseen. Tarjoamme modernit ratkaisut myynti- ja ostolaskutukseen sekä tilaus- ja toimitusketjun sähköistämiseen. EDI-sanomat, verkko-, sähköposti- ja paperilaskut sekä laskujen skannaus hoituvat luotettavasti ja nopeasti kauttamme.

  Palveluidemme käyttö tehostaa liiketoiminnan prosesseja, vähentää manuaalisten toimintojen ja paperin määrää, vapauttaa aikaa tuottavaan työhön ja säästää kustannuksia. 


  Riskitön paketti

  Palvelupakettimme ovat valmiiksi mietittyjä ja testattuja, joten hankinta ei aiheuta sinulle päänvaivaa. Valmis paketti on myös riskitön: käyttöönotto on nopeaa, hinnoittelu selkeää, aikataulut pitävät ja kustannukset pysyvät arvioidussa. Meillä voi aloittaa myös pienestä. Kun toimintasi kasvaa, palvelua voi helposti laajentaa.


  Huoletonta yhteistyötä

  Kun huolehdimme yrityksesi sanomaliikenteestä, voit itse keskittyä liiketoimintasi ytimeen. Käytössäsi on joukko asiantuntijoita, jotka huolehtivat, että sanomanvälitys asiakkaiden ja kumppaniyritysten kanssa sekä erilaisten sovellusten välillä toimii moitteettomasti. 

  Luotettavat kumppanit

  Luomme pitkäaikaisia kumppanuuksia sovellus- ja järjestelmätoimittajien kanssa. Yhdessä heidän kanssaan pystymme tarjoamaan sujuvaa ja luotettavaa palvelua.

   

  Henkilökohtaista tukea

  Kaikki tuotteemme otetaan käyttöön kanssasi henkilökohtaisesti. Jos emme tunne toimialaasi, tutustumme siihen. Asiantunteva tukipalvelumme on käytössäsi projektin päättymisen jälkeenkin.

   

  Aina ajan tasalla

  Seuraamme tiiviisti alan kehitystä. Näin palvelusi ovat ajan tasalla, vaikka et itse ole perehtynyt sanomaliikenteen saloihin. 

   

   Katso Hetki-salaateista tunnetun Fresh Servantin asiakaskokemusvideo: 

   

   

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Täytä oheinen lomake ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Keskustellaan yhdessä, mikä olisi paras ratkaisumalli yrityksellenne.

  Tietosuoja

   

  avainlippu

   

  Lue lisää aiheesta kirjoittamastamme blogista