<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=118057&amp;fmt=gif">
TEK_0352-694548-edited.jpg

OneWay + Servinet = OWS Finland Oy

Iloksemme saamme ilmoittaa, että OneWay Sanomanvälitys Oy ja Servinet Communication Oy ovat laittaneet hynttyyt yhteen. Olemme nyt OWS Finland Oy! Yhdessä pyrimme laajentamaan ammattitaitoamme ja palvelutasoamme entisestään. Tavoitteenamme on palvella sinua entistäkin laadukkaammin. Sama tuttu henkilökunta pysyy yhdistyneessä yrityksessämme.

 
 

Asiakkaitamme

Lue, mitä muut ovat kirjoittaneet meistä.

Muita asiakkaitamme

Miten voimme auttaa?

Ota yhteyttä

Ketterää sanomanvälitystä

OWS Finland Oy tarjoaa sanomanvälityspalveluja, joilla siirtyminen sähköiseen sanomanvälitykseen on vaivatonta ja helppoa. Tarjoamme ratkaisut mm. sähköiseen myynti- ja ostolaskutukseen, EDIFACT- ja XML-pohjaiseen sähköiseen kaupankäyntiin sekä rahti- ja tullaussanomiin. Palvelumme integroidaan tietojärjestelmääsi yhteistyössä järjestelmätoimittajasi kanssa. Sinun ei siis tarvitse tuntea kaikkia sähköisen sanomaliikenteen kiemuroita.

Kumppaniksemme?

Toimimme läheisessä yhteistyössä järjestelmätoimittajien kanssa. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman helpon tavan sanomaliikenteen käyttöönottoon. Etsimme jatkuvasti uusia järjestelmätoimittajia kumppaneiksemme.


Kiinnostuitko OWS kumppanuudesta?

Kumppaneistamme

OWS Finland Oy on vuonna 2013 perustettu Rauhala Yhtiöt Oy:n tytäryhtiö. OWS on toteuttanut sanomaliikenneratkaisuja osana Rauhala Yhtiöitä jo vuodesta 2002.

 

Haluatko lukea lisää yrityksestämme?

Yrityksestämme

OWS Blogi

Ajankohtaista