23.03.2022 06:00

Kumppanit ovat meille tärkeitä

Me OWS Finlandilla teemme tiivistä yhteistyötä järjestelmätoimittajien kanssa ja haluamme luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia. Tuomme kumppanuussuhteeseen huoletonta ja sujuvaa yhteistyötä. Riippumattomana kumppanina toimintaamme kuvaa luottamus ja tunnemme hyvin yhteisen loppuasiakkaan toimintaympäristön. Kumppanuusmallistamme voit lukea lisää täältä.

Kumppanuuden myötä järjestelmätoimittaja pystyy tarjoamaan asiakkaille omaa palvelukokonaisuutta täydentäviä palveluita, ja yhdessä mietittyjen kokonaisratkaisujen käyttöönotto on yhteiselle asiakkaalle helppoa ja vaivatonta.

Tapaamme kumppaneita säännöllisesti, ja teemme asioita yhdessä päivittäin. Mittaamme kuitenkin asiakastyytyväisyyttä vuosittain, ja nyt halusimme selvittää laajemmalla kyselyllä myös kumppaniemme tyytyväisyyttä yhteisiin toimintatapoihin ja teknisiin ratkaisuihin. Johtoajatuksena kyselyssä meillä oli se, että yhteistä tekemistä kehittämällä voimme yhdessä parantaa yhteisen loppuasiakkaan kokemusta. Suuret kiitokset kaikille kyselyymme vastanneille. Palautteenne on meille tärkeää, ja sen pohjalta voimme kehittää toimintaamme.Luottamus tekemiseen korkealla

Vastauksista oli ilo lukea, että olemme onnistuneet tuomaan kumppanuussuhteisiin todellista arvoa, koska kumppanit luottavat OWS:n ja asiakkaan välisen yhteistyön sujuvuuteen erinomaisesti ja se näkyi myös avoimissa kommenteissa. Väittämä ”Luotan, että OWS:n ja asiakkaan välinen yhteistyö sujuu hyvin”, sai keskiarvoksi 9,5 asteikolla 4-10.

Kumppaniyhteyshenkilöiden säännölliset tapaamiset koettiin erittäin hyvinä ja yhteistä tekemistä rytmittävinä, myös tapaamisten sisältöön oltiin tyytyväisiä. Kyselyn avulla haluttiin selvittää kumppanien mielipiteitä ja ideoita liittyen myös projektien aikaisiin käytäntöihin kuten dokumentointiin, roolituksiin ja aikataulutuksiin, ja niitä saimme – näiden pohjalta voimme kehittää entistäkin tehokkaampia toimintatapoja.

 

Palaute kumppanuudesta ja sen merkityksestä

Saimme myös useita avoimia kommentteja kumppanuudesta ja sen merkityksestä - tässä pieni osa niistä:

”Ripeä ja luotettava toimija. Hommat saadaan aina toimimaan.”

”Riittävän valmis ja asiakkaalle kustannustehokas ratkaisu sanomaliikenteen sähköistämiseen.”

”Meille, yhteisiltä asiakkailta tulleet kommentit OWS:stä ovat olleet järjestään kaikki positiivisia. Yhteistyö meidän ja OWS:n myyjän kanssa toimii hienosti, nopeasti ja jouhevasti.”

”Luotettavan kumppanin kanssa tehdyt sujuvat käyttöönottoprojektit sekä luotettavat jatkuvat palvelut antavat meistä yhdessä yhteisille asiakkaillemme kuvan asiakaslähtöisestä ja ammattimaisesta toiminnasta.”

”Loppuasiakkaille, heidän tarpeisiinsa soveltuva kokonaisratkaisu.”

”Asiakkaiden EDI sanomatarpeisiin löytyy helppo ja toimiva ratkaisu.”

”Integraatioiden avulla pystytään tarjoamaan asiakkaille monipuolisesti ratkaisuja erilaisiin yksilöllisiin tarpeisiin.”

”OWS henkilöillä on hyvä asiantuntemus ja kokemus”

”Hyvin menee mutta menköön 😊” 

 

OWS Finland on suomalainen perheyritys, ja tarjoamme EDI-sanomat ja verkkolaskutusratkaisut yrityksille. Palvelumme sisältää suomalaisen, helposti tavoitettavan ja nopeasti reagoivan asiakaspalvelun. Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan lisää.

Sinua saattavat kiinnostaa myös aiemmat blogimme:

 

Kiinnostaako kumppanuus ows:n kanssa?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Maiju Tuomaala

OWS:n myyntipäällikkö, jonka asemapaikkana on Seinäjoki. Innostuu uusista asioista ja tykkää ratkoa asiakkaiden haasteita, sekä aidosti auttaa asiakkaita löytämään heille sopivimpia ratkaisuja. Vapaa-aikaan kuuluu monelaista touhua, erityisesti salibandyä ja koiran kanssa lenkkeilyä.