Tarjoamme kumppanuutta järjestelmätaloille

Järjestelmätoimittaja, kaipaatko luotettavaa kumppania EDI-sanomaliikenteen tai sähköisten laskutusratkaisuiden toteutukseen? Laita meille viestiä!

Ota yhteyttä

Miksi OWS on hyvä kumppani?

  • Kumppanuuden kautta tarjoat asiakkaillesi pitkälle tuotteistettuja palveluita. 
  • Saat käyttöösi sähköisen sanomaliikenteen asiantuntijatiimin. Voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.
  • Hoidamme puolestasi sanomamuunnokset, tietoliikenneyhteydet ja reitityksen kotimaahan ja ulkomaille.
  • Yhdessä tehden käyttöönotot ovat asiakkaillesi sujuvampia, nopeampia ja edullisempia.
  • Voit parantaa yrityksesi asiakastyytyväisyyttä ja asiakaspysyvyyttä.
  • OWS on puolueeton, riippumaton ja luotettava kumppani kaikille järjestelmätaloille.
  • OWS on sopivan kokoinen kumppani – Prosessit toimivat ketterästi ja varamiesjärjestelyt ovat kunnossa!
  • Tunnetaan toisemme! Toimintatapamme ja tahtotilamme on olla pitkäaikainen ja läheinen kumppani.

Nautimme työstämme

Toimintamme keskiössä on työntekijöidemme hyvinvointi. Teemme tietoisia panostuksia henkilöstömme hyvinvointiin. Uskomme hyvinvoinnin loistavan asiakkaillemme ja kumppaneillemme asti.  Asioitasi hoitaa motivoinut ja osaava henkilökuntamme. Kasvollinen asiakaspalvelu erottaa meidät eduksemme.

Sopimuskumppanimme

 

Collapick-logo

 

Collapick Company Oy

Collapick Company Oy tarjoaa helppokäyttöistä, suomenkielistä ja integraatioilla rikastettua toiminnanohjausta, jonka tuotteiden moottorina toimii avoimen lähdekoodin Odoo ERP. Olemme erityisesti keskittyneet valmistavaan teollisuuteen, tukkuihin sekä huoltoon, ja kehittäneet tuoteperhettämme Collapick Tempoa sekä Odoota näitä toimialoja varten. Erityisosaamistamme ovat erilaiset rajapinnat, sillä tarjoamme integraatioita suunnitteluohjelmistoihin, nestausohjelmistoihin ja talousohjelmistoihin. Lisäksi olemme kehittäneet helppokäyttöliittymät tuotannon (MES), varaston sekä huollon tarpeisiin.

OWS on toteuttanut yhteistyössä Collapickin kanssa EDI-yhteydet keskusliikkeisiin.

 


Digia

Digia Finland Oy

Digia on kannattavasti kasvava IT-palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään digitalisoinnin mahdollisuudet. Näkemyksellisenä uudistajana Digia kehittää ja innovoi liiketoimintaa tukevia ratkaisuja yhdessä asiakkaidensa kanssa. Digia tarjoaa toimialasovitettua osaamista digitaalisten palveluiden kehittämiseen, toiminnan ohjaamiseen ja tiedon hyödyntämiseen.

OWS Finland Oy on tuotteistanut Digian kanssa sanomanvälitysratkaisut kaupan ja teollisuuden sekä kuljetuksen ja logistiikan toimialoille. Yhteistyössä tarjoamme ratkaisut sähköiseen sanomaliikennöintiin erityisesti Microsoft Dynamics-, NetSuite- ja Digia Enterprise -toiminnanohjausjärjestelmissä. Kuljetus- ja logistiikka-alalle yhteistyömme mahdollistaa sanomanvälitysratkaisut Digia Logistics -toiminnanohjausjärjestelmään. Kanssamme hoituvat sekä tullauksen arvoketjuun liittyvät sähköiset yhteydet että kansainvälisen liikennöinnin tiedonvälitys.

 


 Ecraft

eCraft Oy Ab

eCraft on IT- ja konsultointipalveluihin keskittynyt yritys, jonka palvelut kattavat yrityksen toiminnanohjauksen, asiakkuudenhallinnan, analytiikan ja raportoinnin sekä sovelluskehityksen ja infrapalvelut. Yritys on Suomen suurin Microsoft Dynamics –toimittaja sekä johtava Adaptive- ja Qlik-konsultointitalo. eCraftilla työskentelee 260 asiantuntijaa, joiden osaamisessa yhdistyy asiakasymmärrys, uusin teknologia sekä dataosaaminen. eCraftilaisia työskentelee Espoon, Tampereen, Vaasan, Turun ja Malmön toimipisteissä.

OWS Finland Oy on toteuttanut yhteistyössä eCraftin kanssa asiakkaille sanomanvälitysratkaisuja.

 


  
 Jamix

Jamix Oy

JAMIX Oy on suomalainen kasvuyritys, joka on kehittänyt ja tuottanut monipuolisia, selkeitä ja helppokäyttöisiä ammattiohjelmia jo yli 30 vuoden ajan. JAMIX on johtava järjestelmätoimittaja ammattikeittiöille ja henkilöstöravintoloille. Ammattikeittiöille kehitetyn JAMIX-keittiöjärjestelmän lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu myös muun muassa tilavarausten ja tarjoilutilausten hallintaan kehitetty TILAX-ohjelmisto. JAMIX-ohjelmia käytetään niin pienissä kuin suurissa toimipisteissä sekä Suomessa että kansainvälisesti.

 


 

Lemonsoft

Lemonsoft Oy 

Lemonsoft on kotimainen ohjelmistotalo, joka kehittää Lemonsoft-yritysohjelmistoa kaikille toimialoille. Toiminnanohjausjärjestelmän ja siihen liittyvien palveluiden lisäksi tarjoamme alustapalvelut ja sähköiset yhteydet eri toimijoihin. 

 


 

Lounea

Lounea Palvelut Oy

Lounea tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja yritysten liiketoiminnan digitalisointiin. Laaja asiantuntemuksemme tietoliikennealalla ohjelmistojen lisäksi tekee meistä turvallisen ja kokonaisvaltaisen IT-kumppanin, joka pystyy aidosti kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa. Toimimme asiakkaidemme rinnalla kartoituksesta aina koulutukseen asti. Tarjoamme tukea niin käyttöönotoissa kuin tuotteidemme käytössäkin. Saat meiltä tarvittaessa kokonaispaketin avaimet käteen -periaatteella.

 


 

Oscar

Oscar Software Oy

Oscar-toiminnanohjausjärjestelmien kehitystyöstä ja niitä käyttävien yritysten palveluista vastaa Oscar Software Oy, eli tuttavallisemmin Oscar. Suomalainen Oscar on yritysten korkeatasoisiin liiketoiminta-alustoihin erikoistunut yritys, jonka päätoimipaikka sijaitsee Tampereella sekä sivutoimipaikat Espoossa ja Raisiossa

OWS Finland Oy on tuotteistanut Oscarin kanssa tilaus-toimitus-laskutus sähköiset sanomaliikennöinnit (EDI/XML) tukkukaupan- ja keskusliikeasiakkaille. Näin yhteistyössä on helppo ottaa tukkukaupan Oscar-toiminnanohjausjärjestelmään nämä kauppasanomat käyttöön asiakkaiden ja toimittajien kanssa.

 


 

Profiz

Profiz Business Solution Oy

Profiz on kotimainen ja Suomen suurin SAP Business One -toiminnanohjausjärjestelmän toimittaja sekä SAP:n sertifioitu kumppani. Yritys tarjoaa kaikki ohjelmistoihin ja IT-infraan liittyvät palvelut ja on erikoistunut liiketoimintakriittisten järjestelmien ylläpitoon. Toiminnanohjausjärjestelmän lisäksi Profiz tarjoaa palvelin-, IT-tuki- ja IT-ylläpitopalvelut. Toimita-ajatuksena on asiakkaan ohjaaminen liiketoimintaprosessien tehostamiseen tietotekniikan avulla.

 


 

Prog it

Prog-It Oy

Prog-It on erikoitunut tekniseen tukeen ja järjestelmäylläpitoon sekä erilaisiin näihin liittyviin projekteihin. Lisäksi yritys toimittaa logistiikan erikoisjärjestelmiä. Projektit sisältävät usein yrityksen koko prosessien ja toimintatapojen kehitystyötä. 

 


 

Rauhala Yhtiöt 

Rauhala Yhtiöt Oy

Rauhala Yhtiöt tuottaa yrityksille ja yhteisöille nykyaikaisia talouden, henkilöstön ja toiminnan ohjauksen ratkaisuja, joiden avulla yritykset ja yhteisöt voi kehittää liiketoimintoja. Rauhala tarjoaa ensiluokkaista palvelua, teknologiaosaamista ja kotimaista kumppanuutta. OWS Finland Oy on toteuttanut Rauhalan asiakkaiden sanomanvälitys-, laskutus- ja ansioerittelyratkaisut.

 


 

Softone 

SoftOne Oy

SoftOne Oy kuuluu Pohjoismaiseen SoftOne konserniin, jonka pääkonttori on Ruotsissa Tukholmassa.

SoftOne on toiminut yli 30 vuotta ja on toteuttanut jo useamman sukupolven ohjelmistoja. Näihin ohjelmistoihin lukeutuvat merkkipohjaiset sovellukset, Windows sovellukset ja uusimpina pilvipalveluna tarjottavat sovellukset mobiiliaplikaatioineen.

SoftOnen tarjonnassa on sovellukset toiminnanohjaukseen ja taloushallintoon. Sen lisäksi tarjontaan kuuluu työvuorojen suunnittelu, työaikojen leimaus ja työajan seuranta. SoftOne valmistaa itse sovellukset, antaa käyttökoulutuksen ja tuen omalla henkilökunnallaan, jonka määrä on n. 50 henkilöä. 

 


 

Visma 

Visma Oyj  

Visma Software on osa Pohjoismaiden johtavaa yritysohjelmistojen ja -palveluiden tarjoajaa. Visma Software tarjoaa toiminnanohjauksen (ERP) ja taloushallinnon ohjelmistoratkaisuja modernina pilvipalveluna (SaaS), On-Premises -ratkaisuna sekä sovelluspalveluna tilitoimistoille ja pk-yrityksille. Visma Software palvelee suomalaisia yrityksiä kansainvälisellä ammattitaidolla huomioiden kuitenkin aina suomalaisten yritysten ja toimialojen erityispiirteet. OWS Finland Oy on toteuttanut yhteyksiä Visma Softwaren kanssa seuraaviin tuotteisiin: Visma Nova, Visma L7 ja Visma.net.

 


 

Western Systems 

Western Systems Oy

Western Systems on suomalainen ohjelmistokehittäjä, jonka tuotteet ovat suunniteltu eri toimialoille yli 30 vuoden kokemuksella. Kaikki tuotteet valmistetaan ja palvelut tuotetaan Suomessa. Western-ohjelmistoilla on ratkaisuja tukkukaupan toiminnanohjaukseen, kuljetusten hallintajärjestelmiin ja integroituja taloushallintoratkaisuja. OWS Finland Oy on toteuttanut Westernin kanssa asiakkaille sanomanvälitys- ja laskutusratkaisuja.

 


 

Innofactor

Innofactor Oyj

Innofactor on johtava modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa ja auttaa asiakkaitaan digitalisoimaan liiketoimintaansa, edistämään yhteisöllistä työntekoa ja kehittämään liiketoimintaprosesseja turvallisten pilvipalveluiden avulla. Yhteistyössä tarjoamme ratkaisuja sekä sähköiseen sanomaliikennöintiin että myynti- ja ostolaskujen sähköistämiseen.

 


 

Aktiv Data

Aktiv Data Oy Ab

Aktiv Data Oy Ab on logistiikkaan, huolintaan ja tullauksiin erikoistunut sovelluspalvelutalo, jolta löytyy nTrax-kokonaisohjelmisto näiden hoitamiseen. Yrityksellä on jo kymmenien vuosien kokemus tältä alalta.

Aktiv Data Oy Ab ja OWS Finland Oy on tuotteistanut laskutusratkaisut xTrax ohjelmaan helposti käyttöönotettaviksi.

 


 

CGI

CGI Suomi Oy

CGI tarjoaa palveluita yritysten IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. 72 500 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä ympäri maailmaa pitävät huolen siitä, että asiakas saa kaiken tarvitsemansa konseptista toteutukseen ja ylläpitoon sovitulla aikataululla ja budjetilla.

Aromi on CGI:n toiminnanohjausjärjestelmä ruokapalveluille. Sen avulla hoidat kaikki prosessit raaka-aineiden tilauksista tuotantoon ja ruokalistojen julkaisuun loppuasiakkaalle. Tieto siirtyy ketterästi eri järjestelmien välillä. Aromi on täysin selainpohjainen ja käytettävissä myös mobiilisti.

 


 

Roima

Roima Intelligence Oy

Roima Intelligence on ohjelmistoalan kasvuyritys, joka tarjoaa toiminnan- ja tuotannonohjauksen, tuotehallinnan, konenäön, sekä sisälogistiikan ratkaisuja yrityksille. Roima on lyhyessä ajassa noussut johtavien suomalaisten ja kansainvälisten yritysten avainkumppaniksi teollisuuden ohjelmistoratkaisuissa ja kilpailukyvyn vahvistamisessa. Roiman missio on antaa yrityksille mahdollisuus saavuttaa kestäviä tuloksia digitalisaation avulla.

Roima Lean System on monipuolinen ja modulaarinen toiminnanohjausohjelmisto joustavuutta ja nopeutta vaativiin ympäristöihin. Lean Systemiä käytetään muun muassa kone- ja laitevalmistuksessa, elintarviketeollisuudessa, prosessiteollisuudessa palveluliiketoiminnassa ja projektinhallinnassa. Lean System voi toimia joko kokonaisvaltaisena toiminnanohjausjärjestelmänä (ERP, Enterprise Resource Planning) tai tuotannonohjauksen (MOM, Manufacturing Operations Management) erikoisratkaisuna.

Roima Intelligence Oy ja OWS Finland Oy on tuotteistanut asiakkaille laskutusratkaisut (myynti- ja ostolaskutukseen) ja sähköiset tilaus – toimitus sanomaliikennöinnit asiakkaiden ja toimittajien kanssa tarvittaviin kauppa-/logistiikkatapahtumiin.

 

Muut kumppanimme:

Lue aiheesta lisää blogistamme