Kumppanimme

Olemme viikottain tiiviissä yhteistyössä ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme OWS kumppaneidemme kanssa.

OWS kumppanit

OWS Finland Oy luo pitkäaikaisia kumppanuuksia järjestelmätoimittajien kanssa. Tekemällä yhteistyötä sovellus- ja järjestelmätoimittajien kanssa, pystymme rakentamaan pitkälle tuotteistettuja palveluita, joiden käytöönotto on yhteiselle asiakkaallemme nopeampaa sekä edullisempaa. Luettelon tämänhetkisistä OWS kumppaneistamme näet alta. Luonnollisesti toimitamme ratkaisujamme myös sellaisten toimittajien järjestelmiin, joita kumppanilistalta ei vielä löydy.

Kumppanimme

 

Logo_blue_black_grey

Suomen Cobra Systems Oy

Suomen Cobra Systems Oy on kotimainen vuonna 1988 perustettu IT-alan palveluyritys. Cobra on täyden palvelun järjestelmätoimittaja ja lähes 30 vuoden ajan keskittyneet elintarvike-teollisuuden ja -tukkujen tietotekniikkaratkaisujen kehittämiseen. Cobran elintarvikealan erikoisohjelmisto Alpha Manager kattaa yrityksen operatiiviset toiminnot. Nykyaikaiset tietoliikenneratkaisut ja sähköisen kaupankäynnin välineet ovat vahvasti järjestelmässä mukana.

Alpha Manager on myös vaivattomasti mahdollista hankkia kokonaispalveluna sovellusvuokrausperiaatteella. OWS Finland Oy on toteuttanut Cobran kanssa yhdessä Alpha Manager asiakkaille keskusliikkeiden edellyttämiä sanomanvälitysratkaisuja ja asiakkaiden tarvitsemia laskutusratkaisuja.

 


 

CGI-675067-edited.png

CGI Suomi Oy

CGI tarjoaa palveluita yritysten IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. 72 500 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä ympäri maailmaa pitävät huolen siitä, että asiakas saa kaiken tarvitsemansa konseptista toteutukseen ja ylläpitoon sovitulla aikataululla ja budjetilla.

Aromi on CGI:n toiminnanohjausjärjestelmä ruokapalveluille. Sen avulla hoidat kaikki prosessit raaka-aineiden tilauksista tuotantoon ja ruokalistojen julkaisuun loppuasiakkaalle. Tieto siirtyy ketterästi eri järjestelmien välillä. Aromi on täysin selainpohjainen ja käytettävissä myös mobiilisti.

 


 

digia-logo.svg

Digia Finland Oy

Digia on kannattavasti kasvava IT-palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään digitalisoinnin mahdollisuudet. Näkemyksellisenä uudistajana Digia kehittää ja innovoi liiketoimintaa tukevia ratkaisuja yhdessä asiakkaidensa kanssa. Digia tarjoaa toimialasovitettua osaamista digitaalisten palveluiden kehittämiseen, toiminnan ohjaamiseen ja tiedon hyödyntämiseen.

OWS Finland Oy on tuotteistanut Digian kanssa sanomanvälitysratkaisut kaupan ja teollisuuden sekä kuljetuksen ja logistiikan toimialoille. Yhteistyössä tarjoamme ratkaisut kaupan ja teollisuuden tilaus-toimitusketjun sähköiseen sanomaliikennöintiin erityisesti Microsoft Dynamics AX ja Digia Enterprise -toiminnanohjausjärjestelmissä. Kuljetus- ja logistiikka-alalle yhteistyömme mahdollistaa sanomanvälitysratkaisut Digia Logistics -toiminnanohjausjärjestelmään. Kanssamme hoituvat sekä tullauksen arvoketjuun liittyvät sähköiset yhteydet että kansainvälisen liikennöinnin tiedonvälitys.

 


 ecraft-logo-RGB-black

eCraft Oy Ab

eCraft on IT- ja konsultointipalveluihin keskittynyt yritys, jonka palvelut kattavat yrityksen toiminnanohjauksen, asiakkuudenhallinnan, analytiikan ja raportoinnin sekä sovelluskehityksen ja infrapalvelut. Yritys on Suomen suurin Microsoft Dynamics –toimittaja sekä johtava Adaptive- ja Qlik-konsultointitalo. eCraftilla työskentelee 260 asiantuntijaa, joiden osaamisessa yhdistyy asiakasymmärrys, uusin teknologia sekä dataosaaminen. eCraftilaisia työskentelee Espoon, Tampereen, Vaasan, Turun ja Malmön toimipisteissä.

OWS Finland Oy on toteuttanut yhteistyössä eCraftin kanssa asiakkaille sanomanvälitysratkaisuja.

 


  Jamix Oy 

JAMIX Oy on suomalainen kasvuyritys, joka on kehittänyt ja tuottanut monipuolisia, selkeitä ja helppokäyttöisiä ammattiohjelmia jo yli 25 vuoden ajan. JAMIX on johtava järjestelmätoimittaja ammattikeittiöille ja henkilöstöravintoloille. Ammattikeittiöille kehitetyn JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmiston lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu myös muun muassa tilavarausten ja tarjoilutilausten hallintaan kehitetty TILAX-ohjelmisto. JAMIX-ohjelmia käytetään niin pienissä kuin suurissa toimipisteissä sekä Suomessa että kansainvälisesti.

 


 

lemonsoft.jpg

Lemonsoft Oy 

Lemonsoft on kotimainen ohjelmistotalo, joka kehittää Lemonsoft-yritysohjelmistoa kaikille toimialoille. Toiminnanohjausjärjestelmän ja siihen liittyvien palveluiden lisäksi tarjoamme alustapalvelut ja sähköiset yhteydet eri toimijoihin. 

 


 

lounea.png

Lounea Palvelut Oy

Lounea tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja yritysten liiketoiminnan digitalisointiin. Laaja asiantuntemuksemme tietoliikennealalla ohjelmistojen lisäksi tekee meistä turvallisen ja kokonaisvaltaisen IT-kumppanin, joka pystyy aidosti kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa. Toimimme asiakkaidemme rinnalla kartoituksesta aina koulutukseen asti. Tarjoamme tukea niin käyttöönotoissa kuin tuotteidemme käytössäkin. Saat meiltä tarvittaessa kokonaispaketin avaimet käteen -periaatteella.

 


 

profiz-481687-edited.jpeg

Profiz Business Solution Oy

Profiz on kotimainen ja Suomen suurin SAP Business One -toiminnanohjausjärjestelmän toimittaja sekä SAP:n sertifioitu kumppani. Yritys tarjoaa kaikki ohjelmistoihin ja IT-infraan liittyvät palvelut ja on erikoistunut liiketoimintakriittisten järjestelmien ylläpitoon. Toiminnanohjausjärjestelmän lisäksi Profiz tarjoaa palvelin-, IT-tuki- ja IT-ylläpitopalvelut. Toimita-ajatuksena on asiakkaan ohjaaminen liiketoimintaprosessien tehostamiseen tietotekniikan avulla.

 


 

prog it.jpg

Prog-It Oy

Prog-It on erikoitunut tekniseen tukeen ja järjestelmäylläpitoon sekä erilaisiin näihin liittyviin projekteihin. Lisäksi yritys toimittaa logistiikan erikoisjärjestelmiä. Projektit sisältävät usein yrityksen koko prosessien ja toimintatapojen kehitystyötä. 

 


 

rau-email-logo2.png 

Rauhala Yhtiöt Oy

Rauhala Yhtiöt tuottaa yrityksille ja yhteisöille nykyaikaisia talouden, henkilöstön ja toiminnan ohjauksen ratkaisuja, joiden avulla yritykset ja yhteisöt voi kehittää liiketoimintoja. Rauhala tarjoaa ensiluokkaista palvelua, teknologiaosaamista ja kotimaista kumppanuutta. OWS Finland Oy on toteuttanut Rauhalan asiakkaiden sanomanvälitys-, laskutus- ja ansioerittelyratkaisut.

 


 

softone_2016_logo.jpeg 

SoftOne Oy

SoftOne Oy kuuluu Pohjoismaiseen SoftOne konserniin, jonka pääkonttori on Ruotsissa Tukholmassa.

SoftOne on toiminut yli 30 vuotta ja on toteuttanut jo useamman sukupolven ohjelmistoja. Näihin ohjelmistoihin lukeutuvat merkkipohjaiset sovellukset, Windows sovellukset ja uusimpina pilvipalveluna tarjottavat sovellukset mobiiliaplikaatioineen.

SoftOnen tarjonnassa on sovellukset toiminnanohjaukseen ja taloushallintoon. Sen lisäksi tarjontaan kuuluu työvuorojen suunnittelu, työaikojen leimaus ja työajan seuranta. SoftOne valmistaa itse sovellukset, antaa käyttökoulutuksen ja tuen omalla henkilökunnallaan, jonka määrä on n. 50 henkilöä. 

 


 

logo_larger.png 

Visma Oyj  

Visma Software on osa Pohjoismaiden johtavaa yritysohjelmistojen ja -palveluiden tarjoajaa. Visma Software tarjoaa toiminnanohjauksen (ERP) ja taloushallinnon ohjelmistoratkaisuja modernina pilvipalveluna (SaaS), On-Premises -ratkaisuna sekä sovelluspalveluna tilitoimistoille ja pk-yrityksille. Visma Software palvelee suomalaisia yrityksiä kansainvälisellä ammattitaidolla huomioiden kuitenkin aina suomalaisten yritysten ja toimialojen erityispiirteet. OWS Finland Oy on toteuttanut yhteyksiä Visma Softwaren kanssa seuraaviin tuotteisiin: Visma Nova, Visma L7 ja Visma Business.

 


 

logo2.png 

Western Systems Oy

Western Systems on suomalainen ohjelmistokehittäjä, jonka tuotteet ovat suunniteltu eri toimialoille yli 30 vuoden kokemuksella. Kaikki tuotteet valmistetaan ja palvelut tuotetaan Suomessa. Western-ohjelmistoilla on ratkaisuja tukkukaupan toiminnanohjaukseen, kuljetusten hallintajärjestelmiin ja integroituja taloushallintoratkaisuja. OWS Finland Oy on toteuttanut Westernin kanssa asiakkaille sanomanvälitys- ja laskutusratkaisuja.

 


 

Muut kumppanimme:

Lue aiheesta lisää blogistamme