<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=118057&amp;fmt=gif">
TEK_0114-890886-edited.jpg

Kumppanimme

Olemme viikottain tiiviissä yhteistyössä ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme OWS kumppaneidemme kanssa.

OWS kumppanit

OWS Finland Oy luo pitkäaikaisia kumppanuuksia järjestelmätoimittajien kanssa. Tekemällä yhteistyötä sovellus- ja järjestelmätoimittajien kanssa, pystymme rakentamaan pitkälle tuotteistettuja palveluita, joiden käytöönotto on yhteiselle asiakkaallemme nopeampaa sekä edullisempaa. Luettelon tämänhetkisistä OWS kumppaneistamme näet alta. Luonnollisesti toimitamme ratkaisujamme myös sellaisten toimittajien järjestelmiin, joita kumppanilistalta ei vielä löydy.

TEK_0030-420170-edited-gradient.jpg

Oletko kiinnostunut OWS kumppanuudesta?

Laajennamme jatkuvasti kumppaniverkostoamme. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, ota yhteyttä.

Kysy lisää

 Kumppanimme

 

csb-logo.svg

CSB Systems Ag

CSB Systems toimittaa maailmanlaajuisesti elintarvikealalle ERP järjestelmää, johon OWS Finland Oy on yhteistyössä CSB:n kanssa kehittänyt sähköisen sanomanvälityksen.


 

digia-logo.svg

Digia Finland Oy

 

Digia on suomalainen ohjelmistoratkaisu- ja palveluyritys, joka auttaa alansa johtavia toimijoita palveluiden kehittämisessä, toiminnan ohjaamisessa ja tiedon hyödyntämisessä kotimaassa ja kansainvälisesti. Toimitamme ict-ratkaisuja ja -palveluja eri toimialoille, joista keskeisimpiä ovat finanssi, julkishallinto, kauppa, teollisuus ja logistiikka sekä telekommunikaatio.

OWS Finland Oy on tuotteistanut Digian kanssa sanomanvälitysratkaisut kaupan ja teollisuuden sekä kuljetuksen ja logistiikan toimialoille. Yhteistyössä tarjoamme ratkaisut kaupan ja teollisuuden tilaus-toimitusketjun sähköiseen sanomaliikennöintiin erityisesti Microsoft Dynamics AX ja Digia Enterprise -toiminnanohjausjärjestelmissä. Kuljetus- ja logistiikka-alalle yhteistyömme mahdollistaa sanomanvälitysratkaisut Digia Logistics -toiminnanohjausjärjestelmään. Kanssamme hoituvat sekä tullauksen arvoketjuun liittyvät sähköiset yhteydet että kansainvälisen liikennöinnin tiedonvälitys.


 

dl_logo_small 2.png

Oy DL Software Ab

 

DL Software on toiminnanohjausjärjestelmien ja ulkoistamispalvelujen toimittaja. OWS Finland Oy on toteuttanut DL Softwaren kanssa sanomanvälitysratkaisuja esim. tukku-, vähittäis- ja ajoneuvokauppaan.


 

ecraft-logo-navigation-new.png

eCraft Oy Ab

 

eCraft Oy Ab toimittaa Navision toiminnanohjausjärjestelmiä asiakkaille ja ensisijaisena asiana on asiakkaiden toiminnanohjausjärjestelmän käytettävyys. OWS Finland Oy on toteuttanut eCraftin kanssa sanomanvälitys- ja laskutusratkaisuja valmistavalle teollisuudella ja maahantuontiyrityksille, jotka käyvät kauppaa Suomen keskusliikkeiden kanssa.


 

 emce.jpg

Emce Solution Partner Oy

 

EmCe Solution Partner Oy on vuonna 1980 perustettu suomalainen täyden palvelun ohjelmistotalo, joka tähtää asiakkaita helpottaviin ratkaisuihin. OWS Finland Oy on toteuttanut Emcen kanssa Navision asiakkaille sanomanvälitys- ja laskutusratkaisuja. 

Jamix Oy

 

JAMIX Oy on suomalainen kasvuyritys, joka on kehittänyt ja tuottanut monipuolisia, selkeitä ja helppokäyttöisiä ammattiohjelmia jo yli 25 vuoden ajan. JAMIX on johtava järjestelmätoimittaja ammattikeittiöille ja henkilöstöravintoloille. Ammattikeittiöille kehitetyn JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmiston lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu myös muun muassa tilavarausten ja tarjoilutilausten hallintaan kehitetty TILAX-ohjelmisto. JAMIX-ohjelmia käytetään niin pienissä kuin suurissa toimipisteissä sekä Suomessa että kansainvälisesti. lemonsoft.jpg

Lemonsoft Oy

 

Lemonsoft on kotimainen ohjelmistotalo, joka kehittää Lemonsoft-yritysohjelmistoa kaikille toimialoille. Toiminnanohjausjärjestelmän ja siihen liittyvien palveluiden lisäksi tarjoamme alustapalvelut ja sähköiset yhteydet eri toimijoihin. 


 

 rau-email-logo2.png

Rauhala Yhtiöt Oy

 

Rauhala Yhtiöt tuottaa yrityksille ja yhteisöille nykyaikaisia talouden, henkilöstön ja toiminnan ohjauksen ratkaisuja, joiden avulla yritykset ja yhteisöt voi kehittää liiketoimintoja. Rauhala tarjoaa ensiluokkaista palvelua, teknologiaosaamista ja kotimaista kumppanuutta. OWS Finland Oy on toteuttanut Rauhalan asiakkaiden sanomanvälitys-, laskutus- ja ansioerittelyratkaisut.softone_2016_logo.jpeg

SoftOne Oy

 

SoftOne Oy kuuluu Pohjoismaiseen SoftOne konserniin, jonka pääkonttori on Ruotsissa Tukholmassa.

SoftOne on toiminut yli 30 vuotta ja on toteuttanut jo useamman sukupolven ohjelmistoja. Näihin ohjelmistoihin lukeutuvat merkkipohjaiset sovellukset, Windows sovellukset ja uusimpina pilvipalveluna tarjottavat sovellukset mobiiliaplikaatioineen.

SoftOnen tarjonnassa on sovellukset toiminnanohjaukseen ja taloushallintoon. Sen lisäksi tarjontaan kuuluu työvuorojen suunnittelu, työaikojen leimaus ja työajan seuranta. SoftOne valmistaa itse sovellukset, antaa käyttökoulutuksen ja tuen omalla henkilökunnallaan, jonka määrä on n. 50 henkilöä. 


logo.svg 

Solteq Oyj

 

Solteq on ohjelmistopalveluyhtiö, joka tarjoaa suunnitelmallisesti kehittyviä toiminnan- ja taloudenohjauksen palveluja kaupan, logistiikan, teollisuuden sekä julkishallinnon toimijoille. OWS Finland Oy on toteuttanut Solteqin kanssa sanomanvälitys ja laskutusratkaisuja kaupanalan asiakkaille.


 

 138x57x426.png.pagespeed.ic.EdW4U-r1Me.png

Suomen Cobra Systems Oy

 

Suomen Cobra Systems Oy on kotimainen vuonna 1988 perustettu IT-alan palveluyritys. Cobra on täyden palvelun järjestelmätoimittaja ja lähes 30 vuoden ajan keskittyneet elintarvike-teollisuuden ja -tukkujen tietotekniikkaratkaisujen kehittämiseen. Cobran elintarvikealan erikoisohjelmisto Alpha Manager kattaa yrityksen operatiiviset toiminnot. Nykyaikaiset tietoliikenneratkaisut ja sähköisen kaupankäynnin välineet ovat vahvasti järjestelmässä mukana.

Alpha Manager on myös vaivattomasti mahdollista hankkia kokonaispalveluna sovellusvuokrausperiaatteella. OWS Finland Oy on toteuttanut Cobran kanssa yhdessä Alpha Manager asiakkaille keskusliikkeiden edellyttämiä sanomanvälitysratkaisuja ja asiakkaiden tarvitsemia laskutusratkaisuja.


 

logo_larger.png

Visma Oyj 

 

Visma Software on osa Pohjoismaiden johtavaa yritysohjelmistojen ja -palveluiden tarjoajaa. Visma Software tarjoaa toiminnanohjauksen (ERP) ja taloushallinnon ohjelmistoratkaisuja modernina pilvipalveluna (SaaS), On-Premises -ratkaisuna sekä sovelluspalveluna tilitoimistoille ja pk-yrityksille. Visma Software palvelee suomalaisia yrityksiä kansainvälisellä ammattitaidolla huomioiden kuitenkin aina suomalaisten yritysten ja toimialojen erityispiirteet. OWS Finland Oy on toteuttanut yhteyksiä Visma Softwaren kanssa seuraaviin tuotteisiin: Visma Nova, Visma L7 ja Visma Business.


 

logo2.png

Western Systems Oy

 

Western Systems on suomalainen ohjelmistokehittäjä, jonka tuotteet ovat suunniteltu eri toimialoille yli 30 vuoden kokemuksella. Kaikki tuotteet valmistetaan ja palvelut tuotetaan Suomessa. Western-ohjelmistoilla on ratkaisuja tukkukaupan toiminnanohjaukseen, kuljetusten hallintajärjestelmiin ja integroituja taloushallintoratkaisuja. OWS Finland Oy on toteuttanut Westernin kanssa asiakkaille sanomanvälitys- ja laskutusratkaisuja.

Lue aiheesta lisää blogistamme