Vähemmän murheita ja parempia yöunia  – niitä me tarjoamme

OWS Finland Oy

OWS Finland Oy on Rauhala Yhtiöt Oy:n tytäryhtiö. Aluksi liiketoimintana ja myöhemmin yrityksenä OWS Finland Oy on toiminut sanomanvälitysalalla vuodesta 2002 lähtien. Yrityksemme lisäksi konserniimme kuuluu palkka- ja taloushallinnon palveluita toimittava Priima Yrityslaskenta Oy, josta voit lukea lisää täältä.

Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoella ja Mikkelissä. Asiakkainamme on yli 600 yritystä kymmeniltä eri toimialoilta. Palveluitamme käytetään vuorokauden ajasta riippumatta sujuvasti ympäri vuoden. Asiakkaanamme voit keskittyä yrityksellesi oleelliseen liiketoimintaan ja antaa meidän huolehtia sanomaliikenteestäsi.

 

Polkumme

OWS Finland Oy, tuttavallisemmin OWS, aloitti sanomanvälitystoiminnan vuonna 2002, jolloin OWS oli vielä yksi Rauhala Yhtiöt Oy:n liiketoiminnoista. Vuoden 2013 alusta OWS liiketoiminnasta tuli Rauhala Yhtiöt Oy konsernin tytäryhtiö, joka ristittiin nimellä OneWay Sanomanvälitys Oy. Vuoden 2017 alussa OneWay Sanomanvälitys Oy osti Servinet Communication Oy:n emoyhtiöltään ja muutti samalla nimekseen OWS Finland Oy, viestien yhdistyneistä yrityksistä.

Jos haluat lisätietoa, kerromme mielellämme lisää yrityksestämme. Sovitaan tapaaminen.

Ota yhteyttä

 

OWS työnantajana

Meillä keskitytään työntekijöidemme hyvinvointiin sekä töissä että vapaalla. Työvälineemme uudistuvat uuden tekniikan myötä usein ja henkilökohtaisen terveyden tukena ovat viikottaiset ammattilaisten vetämät taukoliikunnat sekä pitkäjänteisemmät hyvinvointivalmennukset. Kannustamme työntekijöitämme ottamaan vastuun omasta työstään ja luotamme heidän ammattitaitoon.

Moni työntekijöistämme on tullut töihin suoraan koulun penkiltä työharjoittelun kautta. Olemme yhteistyössä Seinäjoen Ammattikorkeakoulun kanssa, mistä on jäänyt hyvät kokemukset työharjoittelijoista.

Sanomanvälitys on alana monille tuntematon, ja siksi arvostammekin erityisesti motivoituneita ja oppimishaluisia työnhakijoita. Jätä meille rohkeasti avoin työhakemus.

Jätä hakemus

Rauhala Yhtiöt Oy -konserni

Rauhala Yhtiöt Oy on yli 20-vuoden kokemuksella toimiva kotimainen, yrittäjävetoinen perheyritys. Konsernissamme työskentelee yli 50 ammattitaitoista ja sertifioitunutta ammattilaista, jotka huolehtivat asiakkaidemme tietotekniikasta, järjestelmistä, sanomanvälityspalveluista, tietoliikenteestä ja palkka- ja taloushallinnon palveluista. 

Konsernimme tehtävänämme on selvittää asiakaskohtaisesti, millaiset ratkaisut sopivat yrityksesi toimintoihin parhaiten. Me reagoimme puolestasi nopeasti muutoksiin ja hankimme viimeisimmän tiedon toimintasi parhaaksi - järjestelmien ja niihin liittyvien palveluiden nopea kehittyminen vaatii jatkuvaa ajan hermolla oloa. Opastamme, koulutamme, asennamme, tuemme ja ennen kaikkea selvitämme, millaisia ratkaisuita ja palveluita päivittäinen toimintasi tarvitsee.

Rauhala Yhtiöt Oy kotisivut

 

Markkinointi

Tarvitsetko logoamme mainokseesi? Löydät logot ja graafisen ohjeen logon käyttöön täältä.