OWS Finland Oy 

Olemme suomalainen perheyritys

Tarjoamme sähköiset sanomanvälitysratkaisut aina EDI-sanomista myynti- ja ostolaskutukseen. Teemme tarvittavat sanomamuunnokset, tietoliikenneyhteydet sekä reititykset kotimaahan ja ulkomaille. 

Päätoimipisteemme sijaitsee Seinäjoella, mutta yrityksemme etätyökulttuurin mahdollistamana työskentelemme paikkariippumattomasti. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti. Asiakkainamme on yli 600 yritystä kymmeniltä eri toimialoilta, esimerkiksi elintarvikealalta, logistiikasta ja valmistavasta teollisuudesta.

 

Hakanpäät-1
Hakanpään omistajaperhe 

 

Valttikorttejamme ovat ketteryys, hyvinvointi ja asiakaspalvelu

Ketteryydellä tarkoitamme yrityskokoamme: olemme sopivan kokoinen kumppani niin asiakkaille kuin järjestelmäkumppaneillemme. Asioiden hoitaminen kanssamme on sujuvaa ja matalahierarkista. Asioista vastaa kuitenkin aina asiantuntijatiimi, jolloin ns. varamiesjärjestelyt ovat kunnossa. Toimimme kasvuhakuisesti ja yhteistyöllä on tulevaisuus.

Teemme tietoisia panostuksia työntekijöidemme hyvinvointiin. Uskomme hyvinvoinnin loistavan asiakkaillemme asti. Näin kaikki voittavat. Meidät tunnistaa kasvollisesta ja erinomaisesta asiakaspalvelusta. 

 

Historiamme

OWS aloitti sanomanvälitystoiminnan vuonna 2002 emoyhtiönsä Rauhala Yhtiöt Oy:n yhtenä liiketoimintana. Vuoden 2013 alusta OWS:stä tuli Rauhalan tytäryhtiö, joka kantoi alkuun nimeä OneWay Sanomanvälitys Oy. Vuoden 2017 alussa OneWay Sanomanvälitys Oy osti Servinet Communication Oy:n emoyhtiöltään ja muutti samalla nimekseen OWS Finland Oy viestien näin yhdistyneistä yrityksistä. 

 

Hyödyllisiä linkkejä

Päivä OWS Finlandin toimistolla 
Henkilöstön hyvinvointi 
Asiakastyytyväisyys

 

Markkinointimateriaalit

Tarvitsetko logoamme mainokseesi? Löydät logot ja graafisen ohjeen logon käyttöön täältä.

Tutustu konsernimme muihin yrityksiin

 

Rauhala-Logo-2

Rauhala Yhtiöt Oy on OWS Finlandin emoyritys. Rauhala tarjoaa nykyaikaiset yritysohjelmistot ja IT-ulkoistuspalvelut erinomaisella asiakaspalvelulla.

 

Priima-1

Priima Yrityslaskenta on valtakunnallisesti toimiva tilitoimisto ja toinen Rauhala Yhtiöt Oy:n tytäryrityksistä. Leikkisästi olemmekin kutsuneet Priimaa OWS:n "pikkusiskoksi".

Priima tarjoaa kirjanpito-, palkanlaskenta-, henkilöstöhallinto- ja yrityskauppapalvelut luotettavasti ihmiseltä ihmiselle.