OWS

Tarjoamme sähköiset sanomanvälitysratkaisut aina EDI-sanomista myynti- ja ostolaskutukseen. Teemme tarvittavat sanomamuunnokset, tietoliikenneyhteydet sekä reititykset kotimaahan ja ulkomaille. 

Päätoimipisteemme sijaitsee Seinäjoella, mutta yrityksemme etätyökulttuurin mahdollistamana työskentelemme paikkariippumattomasti. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti. Asiakkainamme on yli 700 yritystä kymmeniltä eri toimialoilta, esimerkiksi elintarvikealalta, logistiikasta ja valmistavasta teollisuudesta. 

 

Valttikorttejamme ovat ketteryys, hyvinvointi ja asiakaspalvelu

Ketteryydellä tarkoitamme yrityskokoamme: olemme sopivan kokoinen kumppani niin asiakkaille kuin järjestelmäkumppaneillemme. Asioiden hoitaminen kanssamme on sujuvaa ja matalahierarkista. Asioista vastaa kuitenkin aina asiantuntijatiimi, jolloin ns. varamiesjärjestelyt ovat kunnossa. Toimimme kasvuhakuisesti ja yhteistyöllä on tulevaisuus.

Teemme tietoisia panostuksia työntekijöidemme hyvinvointiin. Uskomme hyvinvoinnin loistavan asiakkaillemme asti. Näin kaikki voittavat. Meidät tunnistaa kasvollisesta ja erinomaisesta asiakaspalvelusta. 

 

Historiamme

OWS aloitti sanomanvälitystoiminnan vuonna 2002 emoyhtiönsä Rauhala Yhtiöt Oy:n yhtenä liiketoimintana. Vuoden 2013 alusta OWS:stä tuli Rauhalan tytäryhtiö, joka kantoi alkuun nimeä OneWay Sanomanvälitys Oy. Vuoden 2017 alussa OneWay Sanomanvälitys Oy osti Servinet Communication Oy:n emoyhtiöltään ja muutti samalla nimekseen OWS Finland Oy viestien näin yhdistyneistä yrityksistä. OWS sulautui osaksi Vismaa vuoden 2023 alussa.

 

Hyödyllisiä linkkejä

 

Markkinointimateriaalit

Tarvitsetko logoamme mainokseesi? Löydät logot ja graafisen ohjeen logon käyttöön täältä.

Toimintaperiaatteemme

Strategia

1) IHMISET TEKEVÄT ASIAT

Työntekijöidemme hyvinvointi on toimintamme perusta.

2) KASVOLLINEN PALVELU JA YLIVOIMAINEN ASIAKASKOKEMUS

Työhyvinvointimme näkyy palvelussamme odotukset ylittävänä asiakaspalveluna.

3) TULOKSELLISUUS MAHDOLLISTAA TULEVAISUUDEN

Kun työntekijämme voivat hyvin ja asiakkaitamme palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla, näkyy tämä vääjäämättä tuloksellisena toimintana.

Arvot

JALOT

  • Jatkuva uudistuminen
  • Avoimuus
  • Luottamus
  • Osaaminen ja motivaatio
  • Tuloksellisuus

Voit luottaa laadukkaaseen palveluumme ja ratkaisuihimme. Haluamme auttaa sinua tuloksellisessa liiketoiminnassa. Hyvällä tuloksella edesautamme laaja-alaisempaa turvallisuutta niin asiakkaillemme kuin omalle henkilöstöllemme. Arvostamme hyvässä hengessä tapahtuvaa, ihmisten välistä, rehellistä ja suoraa kommunikointia. Henkilöstömme kouluttaminen ja uusimman tiedon hyödyntäminen käyttöön on sekä asiakkaidemme etu että henkilökunnan kehittymistä kasvattava tekijä.