01.02.2019 07:00

EDI-yhteydet pelaavat ja niin pelaa asiakaspalvelukin

Mittaamme asiakkaidemme tyytyväisyyttä vuosittain marras-joulukuussa. Toki ympäri vuoden asiakkaat voivat antaa meille palautetta tukiportaalissa tai vaikka verkkosivujemme kautta.

Vinkkinä asiakastyytyväisyyttä mittaaville: Käytämme samaa asiakastyytyväisyyskyselyä, jotta tuloksien vertailu viime vuosiin onnistuu. 

Kyselyymme vastasi 101 asiakastamme. Tällä kertaa kaikkien kysymystemme keskiarvo (asteikko 1-5) nousi viime vuoteen verrattuna. 

edi-yhteydet

Yllä olevasta kaaviosta näkee, että tämän vuoden arvosanat vaihtelevat 3,8-4,6 välillä. Kaikkien parhaimman arvosanan saimme asiantuntevuudesta ja lähes samoihin lukuihin nousivat nopeus, ystävällisyys, luotettavuus ja joustavuus.

Läheistä/kasvollista on saanut meillä alhaisimman 3,8 pisteen arvosanan. Kyselyn vastauksista voi huomata, että kaikki eivät ole tarvinneet asiakaspalvelumme apua tai ovat tarvinneet sitä erittäin harvoin. Myös 10 henkilöä koki, etteivät he osaa arvioida tätä kohtaa. Mutta selitykset sikseen, meille on erittäin tärkeää, että asiakaspalvelumme koetaan kasvolliseksi ja pyrimme yhä nostamaan tätä arvosanaa.

Kasvollisella asiakaspalvelulla tarkoitamme sitä, että palvelemme asiakkaita ihmiseltä ihmiselle -periaatteella. Nimetyt projektipäälliköt tuntevat asiakkaat ja liiketoiminnan. Meihin on helppo olla yhteydessä ja otamme asiakkaiden asiat omiksemme.

Toisaalta, jättäähän se 4,6 arvosanakin vielä kehitettävää ja tavoitteena on parantaa kaikkia tuloksia taas ensi kyselyyn. Yleisesti tuloksia voidaan kuitenkin pitää erittäin hyvinä ja asiakaspalvelumme yleisarvosana on 4,4/5.

 

Suomalaisuus ja perheyrittäjyys koetaan tärkeäksi

91,2 % kyselyymme vastanneista piti tärkeänä tai erittäin tärkeänä sitä, että OWS Finlandin kaikki palvelut tuotetaan Suomessa. Vain 1,98 % piti suomalaisuutta "ei lainkaan tärkeänä". 

85,1 % piti myös sitä tärkeänä tai erittäin tärkeänä, että OWS Finland on suomalainen perheyritys . Niin ikään 1,98 % piti perheyrittäjyyttä "ei lainkaan tärkeänä".

Molempien kysymysten keskiarvo nousi myös edeltävään vuoteen verrattuna. Meille nämä asiat ovat aina olleet yksi ylpeyden aihe ja toiminnan kulmakivi. Perheyrityksellemme on erittäin merkityksellistä, että se maksaa veronsa Suomeen, pystyy luomaan työpaikkoja ja pitämään työntekijöidensä hyvinvoinnista huolta. Moni asiakkaamme tuntuu olevan samoilla linjoilla kanssamme tästä.

 

Oletko kuullut OWS:n hätäpäivystyksestä?

Vastauksista huomasimme, että monet asiakkaat kokivat perus palveluaikamme (arkisin 8-16) riittäväksi. Samalla huomasimme kuitenkin sen, että moni ei ollut tietoinen hätäpäivystyksestämme. Hätäpäivystykseen voi olla yhteydessä kriittisissä ongelmatilanteissa myös normaalien palveluaikojemme ulkopuolella. Pyrimme vastaamaan puheluihin aina päivästä ja kellonajasta riippumatta. Mikäli sinulle tulee tarve olla yhteydessä hätäpäivystykseen, tee se täällä.

 

Kiitos vielä jokaiselle asiakastyytyväisyyskyselyymme vastanneelle!

 

Katsoitko jo tämän videon? Fresh Servantin toimitusjohtaja Sami Haapasalmi kertoo videolla kokemuksia sähköisestä sanomaliikenteestä ja OWS Finlandista.

 

 

 

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Jukka Sippola

Liiketoimintajohtaja ja samalla kädet savessa käytännön sanomaliikenteen tehtävissä. Kokonaiskuvan ja henkilöstöjohtamisen lisäksi hallinnassa EDI-projektit, integraatiot ja tullisanomaliikenne. Erityisenä vahvuutena prosessien järkeistäminen ja raportoinnin kehittäminen. Vapaa-aika kuluu perheen kanssa, kalastellessa, mökkeillessä sekä musiikin, liikunnan, penkkiurheilun ja ruoan laiton parissa.