OWS Finlandin blogi

  • Etusivu
  • Blogi
  • EDI-operaattori sovellus- ja järjestelmätoimittajien kumppanina
30.11.2018 13:09

EDI-operaattori sovellus- ja järjestelmätoimittajien kumppanina

Sovellustalon ei välttämättä ole järkevää luoda itselleen pääliiketoiminnan oheen kaikkia liiketoimintaa tukevia palvelukokonaisuuksia ja täydentäviä palveluita. Niiden olemassa oloa ei kuitenkaan voi kieltää, sillä usein mietityt kokonaisratkaisut ja ostamisen helppous ovat avain asemassa uuden kaupan syntymiseksi. Siksi kannattavampaa on luoda toimivia kumppanuussuhteita.

OWS Finland on suomalainen sanomanvälitys- ja EDI-operaattori. Luomme pitkäaikaisia kumppanuuksia sovellus- ja järjestelmätoimittajien kanssa. Yhdessä pystymme rakentamaan pitkälle tuotteistettuja palveluita, joiden käyttöönotto on yhteiselle asiakkaallemme kätevää. Tuotamme palveluita yritysten väliseen sekä yritysten ja henkilöasiakkaiden väliseen sanomanvälitykseen. Asiakkaanamme ovat pk-yritykset mm. elintarvikealalta, logistiikasta ja valmistavasta teollisuudesta.

 

Mitä me tuomme kumppanuussuhteeseen?

1) Huoletonta yhteystyötä

Kun EDI-operaattori huolehtii sähköisestä sanomaliikenteestä, voit itse keskittyä liiketoimintasi ytimeen. OWS:llä koemme, että pystymme tarjoamaan kumppanuuteen vielä tätä enemmän: kumppanuuden kautta saat käyttöösi asiantuntijatiimimme, joka tarjoaa yhteisille asiakkaille henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. Lisäksi tukipalvelumme on asiakkaan käytössä projektin päättymisen jälkeen. 

Jotta voisit varmistua erinomaiseksi arvotetun asiakaspalvelumme laadusta, kurkkaa nämä linkit. Näin ne asiakkaat meistä puhuvat:

Ja näin me itse asiasta ajattelemme:

2) Mietitty paketti

Nykyisten kumppaneidemme kanssa olemme kehittäneet palvelupaketteja, joita monistamalla saavutamme kustannussäästöjä. Valmis paketti nopeuttaa projekteja, helpottaa käyttöönottoa, selkeyttää hinnoittelua ja helpottaa aikataulussa pysymistä. 

3) Räätälöidyt ratkaisut

Tarvittaessa räätälöimme palvelusi yhteisten asiakkaidemme tarpeisiin ja sovelluksiin sopiviksi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että hoidamme asiakkaalle sanomamuunnokset, tietoliikenneyhteydet sekä reititykset kotimaahan ja ulkomaille.

4) Kumppani sopimus

Kumppanisopimuksessa sovimme projekteihin selkeän roolituksen ja myös rahallisen palkitsemismallin. Olemme kumppanina riippumaton ja puolueeton sekä toimimme täysin luottamuksellisesti.

5) Tunnemme toisemme

Kun tunnemme toisemme, pystymme toimimaan asiakkaan suuntaa yhä tehokkaammin.

 

Olisiko näistä apua pohdintojesi tueksi?

 

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön suoraan asiantuntijoillemme. Kartoitetaan yritystemme välisen yhteistyön mahdollisuuksia.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Takaisin blogiin