30.11.2018 07:00

EDI-operaattori järjestelmätoimittajien kumppanina

Sovellustalon ei välttämättä ole järkevää luoda itselleen pääliiketoiminnan oheen kaikkia liiketoimintaa tukevia palvelukokonaisuuksia ja täydentäviä palveluita. Niiden olemassa oloa ei kuitenkaan voi kieltää, sillä usein mietityt kokonaisratkaisut ja ostamisen helppous ovat avain asemassa uuden kaupan syntymiseksi. Siksi kannattavampaa on luoda toimivia kumppanuussuhteita.

OWS Finland on suomalainen sanomanvälitys- ja EDI-operaattori. Luomme pitkäaikaisia kumppanuuksia järjestelmätoimittajien kanssa. Yhdessä pystymme rakentamaan pitkälle tuotteistettuja palveluita, joiden käyttöönotto on yhteiselle asiakkaallemme kätevää. Tuotamme palveluita yritysten väliseen sekä yritysten ja henkilöasiakkaiden väliseen sanomanvälitykseen. Asiakkaanamme ovat pk-yritykset mm. elintarvikealalta, logistiikasta ja valmistavasta teollisuudesta.

 

Mitä me tuomme kumppanuussuhteeseen?

 

1) Huoletonta yhteystyötä

Kun EDI-operaattori huolehtii sähköisestä sanomaliikenteestä, voit itse keskittyä liiketoimintasi ytimeen. OWS:llä pystymme tarjoamaan kumppanuuteen vielä tätä enemmän: kumppanuuden kautta saat käyttöösi asiantuntijatiimimme, joka tarjoaa yhteisille asiakkaille henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. Lisäksi tukipalvelumme on asiakkaan käytössä projektin päättymisen jälkeen. 

Jotta voisit varmistua erinomaiseksi arvotetun asiakaspalvelumme laadusta, kurkkaa nämä linkit. Näin ne asiakkaat meistä puhuvat:

Ja näin me itse asiasta ajattelemme:

 

2) Mietitty paketti


Nykyisten kumppaneidemme kanssa olemme kehittäneet palvelupaketteja, joita monistamalla saavutamme kustannussäästöjä. Valmis paketti nopeuttaa projekteja, helpottaa käyttöönottoa, selkeyttää hinnoittelua ja helpottaa aikataulussa pysymistä. 

 

3) Räätälöidyt ratkaisut

Tarvittaessa räätälöimme palvelusi yhteisten asiakkaidemme tarpeisiin ja sovelluksiin sopiviksi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että hoidamme asiakkaalle sanomamuunnokset, tietoliikenneyhteydet sekä reititykset kotimaahan ja ulkomaille.

Kehitämme liiketoimintaamme jatkuvasti vastaamaan paremmin yhteisten asiakkaidemme tarpeita. Haluamme kuulla toteutustoiveistasi. Etsitään oikeat toimintatavat ja löydetään kaikkia osapuolia hyödyttävät ratkaisut.

 

4) Kumppani sopimus

Kumppanisopimuksessa sovimme projekteihin selkeän roolituksen ja myös rahallisen palkitsemismallin. Olemme kumppanina riippumaton ja puolueeton sekä toimimme täysin luottamuksellisesti.

 

5) Tunnemme asiakkaasi asiakkaat

Meillä on hyvät suhteet kaupanalan keskusliikkeisiin, vähittäismyymälöihin ja tukkuihin. Tunnemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja tiedämme heidän asiakkaidensa vaatimukset. Hyvät suhteet tuovat etua myös kumppaneillemme, sillä yhteistyö on helppoa ja sujuvaa.

 

6) Tunnemme toisemme

Kun tunnemme toisemme, pystymme toimimaan asiakkaan suuntaa yhä tehokkaammin. Jokaiselle kumppanillemme nimetään oma myynnin tukihenkilö (kumppaniyhteyshenkilö) ja tekniikan yhteyshenkilö. Kvartaaleittain kumppanipalaverissa keskitymme yhteistyön kehittämiseen. Kyse on aidosta ja hyvässä hengessä tapahtuvasta yhteistyöstä, jonka pohjana on luottamus.

 

Olisiko näistä apua pohdintojesi tueksi?

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön suoraan asiantuntijoillemme. Kartoitetaan yritystemme välisen yhteistyön mahdollisuuksia.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Jari Lankinen

Myyntipäällikkö, joka hoitaa myyntiprosessin aina asiakastarpeesta asiakastoimitukseen. Hoitelee myös kumppaniverkoston rakentamista ja huolehtii sovelluskumppaneista. Pyrkii tarkastelemaan asioita asiakkaannäkövinkkelistä ja yhteistyöllä löytämään toimivat ratkaisut. Vapaa-ajan vie perheen yhteiset harrastukset, joihin kuuluvat ratsastushevoset, koirankasvatus, amerikkalaiset ”pakettiautot” ja omakotitalon hoito. Hyötyliikuntaa onkin avainsana. Jos joku väli vielä jää, on elokuvan aika.