Tunnetko jo uusimmat vahvistuksemme, Maijun ja Ronin?

Me OWS:llä haluamme panostaa asiakaspalveluun ja nimenomaan kasvolliseen asiakaspalveluun. Kasvollisuudella tarkoitamme sitä, että vaikka toiminta on yritysten välistä, palvelu tuotetaan ihmiseltä ihmiselle. Jokaisella asiakkaallamme on nimetty myynnin yhteyshenkilö ja projektipäällikkö. Lisäksi kaikkia asiakkaitamme palvelee erinomaiseksi arvotettu tukipalvelumme.

Siispä työntekijöidemme esittelyt jatkuvat!

Viimeksi esittelimme pitkän linjan konkarimme, Jani Sjöblomin ja Tero Mäkipelkolan. Nyt luvassa uutukaisemmat tiimin jäsenet, Maiju Tuomaala ja Roni Perälä.

 

Töissä

Vuoden 2020 tammikuussa aloittanut Maiju toimii OWS:llä myyntipäällikkönä. 

- Tosi paljon työpäivän aikana tulee soiteltua asiakkaille ja meidän kumppaneille, järjestelmätoimittajille. Palavereita on toki ja niissä yleensä kartoitetaan mahdollisuuksia sähköistää yritysten manuaaliset prosessit. Parasta työssä on sen sosiaalinen luonne ja että saan olla erilaisten yritysten ja ihmisten kanssa tekemisissä, kuvaa Maiju.

Roni puolestaan aloitti sovellusasiantuntijan työt OWS:n asiakastuessa ja sanomaliikenteen valvonnassa syyskuussa 2019.

- Pidän huolen siitä, että meidän palvelumme pelaa luotettavasti ja asiakkaiden sanomat kulkevat sovitusti. Tärkeää tuessa ja valvonnassa on olla aktiivisesti yhteydessä myös itse asiakkaisiin päin. Usein jo soittelemme ja viestittelemme, ennen kuin asiakasyritys on edes havainnut ongelmaa, kertoo Roni.

Koronan tuoma poikkeusaika vei OWS:n kaikki työntekijät etätöihin ja kotitoimistoon. 

- Päivittäin olemme pitäneet yhteisen etäkahvihetken. Ne ovat tärkeitä, iloitsee Maiju.

- Meillä etätyömahdollisuudet on järjestetty niin hyvin, että kyllä nämä työt kotonakin sujuvat, vahvistaa Roni.

Työyhteisönä OWS on molempien mielestä mahtava, jopa poikkeuksellinen. Ilmapiiri ja yhteishenki erottavat OWS:n edukseen.

 

Vapaalla

Vapaa-ajalla Maijun löytää todennäköisimmin salibandyharjoituksista. Tosin koronan takia tämäkin harrastus on nyt ollut tauolla. Työkaverit kuvailevat Maijua viisaaksi ja rauhalliseksi tehopakkaukseksi, joka hymyssä suin ja päämäärätietoisesti lähtee tavoitteita kohti.

Roni puolestaan harrastaa frisbeegolfia, tietokonepelejä ja muusikin niin kuuntelua kuin soitteluakin. Roni kuvailee itse itseään "nörtiksi basistiksi", mutta työkaverit täydentävät kuvausta ja kertovat Ronin olevan huolellinen ja auttavainen kaveri, joka haluaa ottaa asioista selvää ja on avoin haasteille.

Juuri tuollaisia taitajia ja persoonia meidän rivit kaipasivatkin!

 

OWS:n ystäväkirja

Maiju Tuomaala    Roni Perälä

 

Takaisin uutisiin