Tutustu pitkäaikaisiin konkareihimme, Janiin ja Teroon.

Me OWS:llä haluamme panostaa asiakaspalveluun ja nimenomaan kasvolliseen asiakaspalveluun. Kasvollisuudella tarkoitamme sitä, että vaikka toiminta on yritysten välistä, palvelu tuotetaan ihmiseltä ihmiselle. Jokaisella asiakkaallamme on nimetty myynnin yhteyshenkilö ja projektipäällikkö. Lisäksi kaikkia asiakkaitamme palvelee erinomaiseksi arvotettu tukipalvelumme.

 

Keitä ovat asiantuntijamme? Pidemmän linjan konkarimme, Jani Sjöblom ja Tero Mäkipelkola, suostuivat haastateltaviksi ja vastaamaan ystäväkirjaan:


Sekä Jani että Tero toimivat OWS:llä projektipäälliköinä. Projektipäälliköt vastaavat asiakkaidemme sanomayhteyksien rakentamisesta, testaamisesta ja toteuttamisesta ja pyrkivät auttamaan noin yleisestikin aina kun tarvetta ilmenee. Molemmat toimivat myös myynnin tukena ja Tero lisäksi hoitaa laskutukseen ja kumppanuuksiin liittyviä seurannan ja raportoinnin tehtäviä.

- Päädyin firmaan töihin jo 2002, jolloin hain opiskelujen jälkeen töitä Mikkelin seudulta. Tänä vuonna tulee siis 17 vuotta täyteen tässä työpaikassa, kertoo Jani.

- Minä taas tulin tekemään päättötyötä vuonna 2004 Seinäjoen toimipisteelle ja sillä tiellä ollaan edelleen. Päättötyönä syntynyt ohjelma on edelleen OWS:llä käytössä eli homma lähti oikeaan suuntaan heti alusta alkaen. Toukokuussa tuli siis 15 vuotta täyteen, jatkaa Tero.

Ilmeisen hyvin konkarit ovat siis viihtyneet. Janin mukaan parasta työssä ovat vaihtelevat asiakasprojektit ja asiakkaat. Palkitsevinta taas se, kun huomaa, miten omalla työllä on saanut jonkun asiakasta vaivanneen ongelman ratkaistua. 

Excel-velhonakin tunnetun Teron sydäntä lähellä ovat raportointiin liittyvä asiat.

- Kun kuukausi menee kiinni ja saa vääntää Exceleitä niin mieli lepää, naurahtaa Tero.

Kesäsuunnitelmia kummallakaan ei sen suuremmin ole. Tarkoitus ottaa rennosti ja nauttia Suomen kesästä. Pienten lasten isinä ei kummankaan varmasti tarvitse olla toimettomana.

 

 Ystäväkirja:

jani2  Tero

 

Takaisin uutisiin