Toimittajat

Operaattorit

OneWay Sanomanvälitys Oy tekee yhteistyötä kaikkien suomen merkittävimpien sekä useiden ulkomaisten sanomanvälitysoperaattoreiden kanssa. Operaattoriverkostomme kautta meillä on valmiiksi rakennetut yhteydet esimerkiksi kaikkiin suomen suurimpiin vähittäiskaupan ketjuihin.

Toimittajat

Anvia Oyj

Anvia toimii OneWay sanomanvälityksen yhteistyökumppanina sanomanvälityslaitteistoalustan toimittajana, tietoliikenne- ja tietoturvayhteistyökumppanina.

Basware Oyj

Basware toimittaa yhteistyöohjelmistoja OneWay sanomanvälitysratkaisuihin, joilla hoidetaan liikennöintiä pankkien kanssa.

Digia Oyj

Digia toimittaa OneWay sanomanvälitysohjelmiston jolla suoritetaan sanomanvälitystä ja siihen liittyvää muunnintoimintaa, sekä sanomaliikenteen valvontaa.

Edimaster Oy

Edimaster toimittaa OneWay sanomanvälitysohjelmiston jolla suoritetaan sanomanvälitystä ja siihen liittyvää muunnintoimintaa, sekä sanomaliikenteen valvontaa.

Itella Information Oy

Itella on OneWay sanomanvälityksen yhteistyökumppani laskutusratkaisuissa, joita OneWay asiakkailleen tarjoaa kokonaisratkaisuissa. Itellan kanssa on tuotteistettu OneWay ratkaisut niin myynti- kun ostolaskuratkaisuihin, sekä ansioerittelyiden välittämiseen asiakasyrityksien työntekijöille.