Verkkolaskun vastaanotto

OWS Ostolaskupalvelulla verkkolaskun vastaanotto on helppoa – saat laskut aina sähköisenä suoraan järjestelmääsi, lähettäjästä riippumatta.

Sähköinen ostolaskutus – vastaanota verkkolaskuja

Verkkolaskun vastaanotto on kustannustehokas tapa automatisoida rutiinit ja vähentää manuaalisen työn määrää.

OWS ostolaskupalvelussa vastaanotat kaikki laskut yhden putken läpi verkkolaskuina. Lähettäjän lähetystapa ei vaikuta vastaanottoon: Verkkolaskut toimitetaan sellaisenaan asiakkaalle. Paperi- ja sähköpostilaskut muutetaan muotoon, jota järjestelmäsi lukee, useimmiten yleisesti käytetyksi Finvoice-aineistoksi.

Palvelumme kautta saat lähetetyn laskun kuvan ja liitteet mukana. Jos lähettäjältä ei ole tullut laskuaineiston mukana kuvaa, se muodostetaan lähetetystä aineistosta, joka helpottaa laskun tulkintaa.


”OWS on reagointiherkkä toiminnassaan ja ketterä yhteistyökumppani. Tunnemme OWS:n vastuuhenkilöt ja tekijät uskalta­vat ottaa henkilökohtaista vastuuta. Yhteis­työ OWS:n kanssa on moitteetonta.”

Vesa Tamminen
Toimipaikkajohtaja, omistaja, Lihatukku Harri Tamminen Oy

Skannauspalvelu

Monet toimittajat lähettävät laskujaan verkkolaskuina, mutta edelleen paperilaskuja liikkuu. Voit saada nämäkin laskut järjestelmääsi sähköisessä muodossa skannauspalvelun avulla. Verkkolaskun vastaanotto nopeuttaa ostolaskujen käsittelyä, säästää aikaa, vähentää manuaalisen työn määrää, näppäilyvirheitä ja poistaa turhat paperimapit toimistosta.

Ota yhteyttä

 

Henkilökohtainen tukipalvelu apunasi

Asiantunteva tukemme auttaa sinua ratkaisemaan ostolaskuissa ilmeneviä ongelmia. Mittaamme asiakastyytyväisyyttämme säännöllisesti, jotta pystymme ylläpitämään hyvää asiakaspalvelua ja parantamaan sitä entisestään. Tukipalveluidemme arvosana on erinomainen. 

Tavoitteena paperiton toimisto?

Ostolaskujen lisäksi voit muuttaa toimistosi vieläkin nykyaikaisemmaksi valitsemalla verkkolaskun lähetyspalvelun meiltä. Lähetä kaikki laskusi sähköisesti yhteen putkeen – me huolehdimme laskut perille asiakkaasi vaatimassa muodossa.

Lue lisää aiheesta kirjoittamastamme blogista