Verkkolaskun lähettäminen

Lähetä kaikki yrityksesi laskut sähköisenä yhteen putkeen – OWS myyntilaskupalvelulla me huolehdimme myyntilaskusi perille aina oikeassa muodossa.

Luotettava myyntilaskupalvelu

OWS myyntilaskupalvelun avulla hoidat yrityksesi laskutuksen helposti ja turvallisesti. Huolimatta siitä, ottaako asiakkaasi laskuja vastaan verkko-, sähköposti- tai paperilaskuna, lähetät ne aina samaan putkeen. Me varmistamme, että laskut saapuvat perille asiakkaan vaatimassa muodossa.

Palvelumme kautta voit lähettää myös järjestelmästäsi muodostuvan laskun kuvan ja liitteet. Jos järjestelmäsi ei muodosta laskulle kuvaa, palvelumme muodostaa sen automaattisesti laskuaineiston pohjalta. Mikäli asiakkaasi ei vastaanota verkkolaskuja, tulostuspalvelumme palvelee liitteiden kohdalla.

Lähettämäsi laskut säilyvät palvelussamme vuoden ajan. Voit halutessasi lisätä palveluun myös arkistointiominaisuuden, joka täyttää kirjanpitolain vaatimukset (6 vuotta).

Valvomme sanomaliikennettäsi ja pidämme huolen siitä, että viestisi kulkevat eteenpäin. Voit luottaa meihin!


"OWS:n avulla siirryimme sähköiseen myynti- ja ostolaskutukseen sujuvasti. OWS osaa selostaa sähköisen sanomaliikenteen asiat ymmärrettävällä tavalla. Asiakaspalvelu on kasvollista ja moitteetonta. Tiedonkulku ja yhteydenpito sujuvat hyvin. Sähköinen laskutus on säästänyt aikaamme, tehostanut toimintaa ja vähentänyt virheiden määrää."

Jaakko Pohjanvaara
Johtaja, ILP-Group Oy

Sujuva käyttöönotto

Myyntilaskupalvelun käyttöönotto sujuu vaivattomasti eri järjestelmiin. Meillä on kumppanuuksia eri ohjelmistotoimittajien kanssa ja valmiiksi tuotteistetut ratkaisut.

Asiakkaana saat oman nimetyn teknisen yhteyshenkilön, joka vie palvelun käyttöönottoa eteenpäin ja toimii yhteyshenkilönä myös käyttöönoton jälkeen. Mahdolliset muutokset ja päivitykset palveluun hoituvat kätevästi tutun yhteyshenkilön kanssa.

Ota yhteyttä

 

Palvelemme henkilökohtaisesti

Panostamme asiakkaidemme henkilökohtaiseen palveluun ja olemme puhelinsoiton päässä. Suomenkielinen asiantunteva tukipalvelumme reagoi tarpeisiisi nopeasti ja auttaa sinua ratkaisemaan sähköiseen laskutukseen liittyviä ongelmia. Sinä voit keskittyä yrityksellesi olennaisiin seikkoihin.

 

Tavoitteena paperiton toimisto?

Verkkolaskun lähettämisen lisäksi kannattaa pohtia myös verkkolaskujen vastaanottoa: OWS ostolaskupalvelulla saat ostolaskut aina sähköisessä muodossa!

Lue lisää aiheesta kirjoittamastamme blogista