OWS Connector -tiedonsiirtopalvelu

Salattu ja valvottu sanomien siirto.

Tiedonsiirtoa helposti

OWS Connector -tiedonsiirtopalvelulla datan siirto yrityksesi palvelimelta (tai työasemalta) OWS:n palvelimelle tapahtuu salatusti ja valvotusti. Palvelu takaa turvallisen sanomanvälityksen sekä helpottaa työtäsi, kun sinun ei tarvitse murehtia tiedonsiirtoprotokollia. 

Sovelluksella on kätevä siirtää esimerkiksi yrityksen laskuja. Lisäksi sillä voidaan siirtää mitä tahansa tiedostoja sisällöstä riippumatta. Samalla tiedostojesi siirtoa valvotaan ja huolehditaan siitä, että ne saavuttavat määränpäänsä.

 

Vastuu tiedonsiirrosta on meillä

Asentamalla sovelluksen siirrät vastuun sanomien siirrosta alkamaan yrityksesi palvelimelta asti.

Kysy lisää

 

Automaattisesti

OWS Connector -tiedonsiirtopalvelu noutaa sekä lähettää sanomat automaattisesti. Sinun ei tarvitse huolehtia sanomien siirtymisestä. Sovelluksen ylläpito hoituu kätevästi joko meiltä etänä tai muokkaamalla asetustiedostoa itse paikallisesti. Asetustiedoston avulla voidaan määrittää sovellus noutamaan ja lähettämään aineistoja useammasta hakemistosta. Siirrot voidaan tehdä joko ajastetusti, esimerkiksi kerran päivässä, tai jatkuvasti, vaikka viiden minuutin välein. 

 

Tukemme auttaa

Tiedonsiirtoon liityvissä ongelmissa tai asetustiedoston muokkaamisessa sinua auttaa asiantunteva tukipalvelumme. Voimme tarvittaessa olla palvelimeesi yhteydessä myös etätyöpöytäohjelman avulla, jos tarvitset ohjeita esimerkiksi sovelluksen asetustiedoston kanssa.

 

Jätä yhteydenottopyyntö