EDI-sanoma kotimaassa ja ulkomailla

Meillä on pitkä kokemus kotimaisesta sanomanvälityksestä. Saat käyttöösi vahvan osaamisemme keskusliikkeiden kanssa toimimisesta ja valmiit yhteydet kaikkiin kotimaisiin kaupan keskusliikkeisiin. Kotimaan lisäksi olemme tehneet yhteyksiä eri puolille Eurooppaa, Kiinaan ja. Yhdysvaltoja. EDI-sanomat kulkevat kauttamme siis myös kansainvälisessä bisneksessä.

 

EDI-operaattorin valinta

Hyvä EDI-operaattori on sanomaliikennettä käynnistettäessä tärkeä kumppani. Pitkä käytännön kokemus EDI-yhteyksien toteuttamisesta auttaa ja nopeuttaa käyttöönottoa. Meillä projektipäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä järjestelmätoimittajan, yrityksesi sanomaosapuolten ja muiden EDI-operaattoreiden kanssa. Saat ehdotuksia ja käytännön neuvoja siihen, miten sanomaliikenne voidaan toteuttaa parhaalla mahdollisella tavalla. EDI-sanoma kulkee luotettavasti tarpeesi mukaan.

 

Lomakepalvelu pienille yrityksille

Lomakepalvelulla pääset sähköisen asioinnin piiriin vaikkei sinulla vielä olisi toiminnanohjausjärjestelmää. Tällä palvelulla voit vastaanottaa tilauksia – riittää kun sinulla on sähköpostiosoite. Tilaukset saapuvat automaattisesti ja reaaliaikaisesti yhteen ja samaan paikkaan, mistä voit käydä ne noutamassa, kun sinulle parhaiten sopii. Vältyt tulkintavirheiltä, kun tilaukset tulevat aina saman näköisinä tilaajaorganisaatioittain. Voit halutessasi myös tulostaa tilauksen esimerkiksi keräilyn helpottamiseksi.

Muunnamme meille tulevasta tilaussanomasta valmiin tilauslomakkeen, jonka lähetämme haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lomakepalvelu on helppo päivittää aitoon EDI-palveluun, jos sähköisen asioinnin tarpeet kasvavat.


Tutustu EDI-sanastoo

 

Tukipalvelut

Asiantunteva tukemme auttaa sinua ongelmatilanteissa. Tukemme toimii kotimaassa asinatuntijoidemme voimin, joten saat ratkaisut nopeasti. Mittaamme tukipalvelun laatua asiakastyytyväisyyskyselyllä vuosittain. Tutustu uusimman asiakastyytyväisyyskyselymme tuloksiin. Saamme erityistä kiitosta ystävällisyydestä, palvelunopeudesta, luotettavuudesta ja asiantuntemuksesta. 

 

Jätä yhteydenottopyyntö