EDI-sanoma käyttöön erinomaisella asiakaspalvelulla

Vaikka EDI-sanoma ei olisi sinulle entuudestaan tuttu ja et ymmärtäisi sen teknisiä kiemuroita, huolehdimme asiat kuntoon puolestasi juuri niin kuin pitää. OWS EDI-palvelussa huippuasiantuntijat ottavat projektisi omakseen.

Sujuva sanomaliikenne 

OWS EDI-palvelulla hoidamme yrityksesi tarvitseman sanomaliikenteen sanomamuodosta riippumatta. Sanomat voivat olla esimerkiksi EDIFACT-, XML- tai CSV-muotoisia tai mitä tahansa muuta määrämuotoista dataa.

Käyttöönotto

Huolehdimme sanomaliikenteen toimivuudesta ja valvonnasta yrityksesi asiakkaiden ja toimittajien välillä. Teemme tarvittavat sanomamuunnokset ja rakennamme tietoliikenneyhteydet ja reititykset niin kotimaahan kuin ulkomaille. Meillä on valmiit yhteydet kaikkiin kotimaisiin kaupan keskusliikkeisiin.

Luodaanko ensimmäinen EDI-sanoma yrityksellesi?

Ota yhteyttä


"Suosittelen OWS:ää kaikille sanomanvälityspalveluita tarvitseville. Nostan tärkeimmäksi asiaksi luotettavuuden. Meidän ei tarvitse murehtia sitä, kulkevatko sanomat vai eivät."

Sami Haapasalmi
Toimitusjohtaja, Fresh Servant Oy

 

EDI-sanoma kotimaassa ja ulkomailla

Meillä on pitkä kokemus kotimaisesta sanomanvälityksestä. Saat käyttöösi vahvan osaamisemme keskusliikkeiden kanssa toimimisesta ja valmiit yhteydet kaikkiin kotimaisiin kaupan keskusliikkeisiin. Kotimaan lisäksi olemme tehneet yhteyksiä eri puolille Eurooppaa, Kiinaan ja. Yhdysvaltoja. EDI-sanomat kulkevat kauttamme siis myös kansainvälisessä bisneksessä.

 

EDI-operaattorin valinta

Hyvä EDI-operaattori on sanomaliikennettä käynnistettäessä tärkeä kumppani. Pitkä käytännön kokemus EDI-yhteyksien toteuttamisesta auttaa ja nopeuttaa käyttöönottoa. Meillä projektipäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä järjestelmätoimittajan, yrityksesi sanomaosapuolten ja muiden EDI-operaattoreiden kanssa. Saat ehdotuksia ja käytännön neuvoja siihen, miten sanomaliikenne voidaan toteuttaa parhaalla mahdollisella tavalla. EDI-sanoma kulkee luotettavasti tarpeesi mukaan.

 

Lomakepalvelu pienille yrityksille

Lomakepalvelulla pääset sähköisen asioinnin piiriin vaikkei sinulla vielä olisi toiminnanohjausjärjestelmää. Tällä palvelulla voit vastaanottaa tilauksia – riittää kun sinulla on sähköpostiosoite. Tilaukset saapuvat automaattisesti ja reaaliaikaisesti yhteen ja samaan paikkaan, mistä voit käydä ne noutamassa, kun sinulle parhaiten sopii. Vältyt tulkintavirheiltä, kun tilaukset tulevat aina saman näköisinä tilaajaorganisaatioittain. Voit halutessasi myös tulostaa tilauksen esimerkiksi keräilyn helpottamiseksi.

Muunnamme meille tulevasta tilaussanomasta valmiin tilauslomakkeen, jonka lähetämme haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lomakepalvelu on helppo päivittää aitoon EDI-palveluun, jos sähköisen asioinnin tarpeet kasvavat.

 

Tukipalvelut

Asiantunteva tukemme auttaa sinua ongelmatilanteissa. Tukemme toimii kotimaassa asinatuntijoidemme voimin, joten saat ratkaisut nopeasti. Mittaamme tukipalvelun laatua asiakastyytyväisyyskyselyllä vuosittain. Tutustu uusimman asiakastyytyväisyyskyselymme tuloksiin. Saamme erityistä kiitosta ystävällisyydestä, palvelunopeudesta, luotettavuudesta ja asiantuntemuksesta. 

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Opas yrityksille: EDI-sanomien käyttöönotto

EDI-sanomien kayttoonotto

Pitäisikö yrityksesi perustaa ensimmäiset EDI-yhteydet? Miten tämä tapahtuu?

Lataa maksuton opas. Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään. Hyödynnä asiantuntijatieto ja vinkit.

Lataa opas

Lue lisää aiheesta kirjoittamastamme blogista