Visma Software Oy ja OWS Finland Oy solmivat kumppanuussopimuksen 10.3.2017

Visma Software Oy ja OWS Finland Oy tiivistävät yhteistyötä EDI -sanomanvälityspalveluiden osalta.

Kumppanuussopimuksen puitteissa OWS Finland tarjoaa EDI -sanomanvälityspalveluita Visma Softwaren asiakkaille, jotka tarvitsevat sähköisiä tilaus- toimitusketjun sanomanvälityspalveluita. Visma Softwaren toiminnanohjausta käyttävä yritys saa valmiin ratkaisun, jolla voi vastaanottaa ja lähettää esimerkiksi sähköisiä tilauksia, tilausvahvistuksia ja laskuja.

Visman asiakas hyötyy tästä, sillä sanomanvälityspalvelun käyttöönotto on nopeaa ja käyttöönoton kustannukset pysyvät kohtuullisina, Visma Softwaren ja OWS Finlandin yhteistyössä rakennetun palvelukokonaisuuden ansiosta.  

Kumppanuussopimus kattaa tällä hetkellä seuraavat Visman ohjelmistot:

Visma Nova, Visma L7, Visma Business, Visma.NET

 

OWS Finland Oy

OWS Finland tuottaa sanomanvälityspalveluita pk-sektorin asiakkaille, jotka arvostavat henkilökohtaista asiantuntijapalvelua. Tämä on etu, varsinkin silloin, kun asiakkaan ongelmaan tarvitaan pikaista ratkaisua.

Kaikki avainhenkilömme ovat myös yrityksen omistajia, joten toimintamme on erittäin yrittäjähenkistä. Palvelullemme on myönnetty Avainlippu tunnus.

Lisätiedot: Myyntipäällikkö Hannu Holm, 050-324 3578

www.ows.fi

 

Visma Software Oy

Visma Software on Suomen johtava pk-yrityksille taloushallinnon järjestelmiä tuottava ohjelmistotalo. Visma Softwaren tuoteperheeseen kuuluvat mm. taloushallinnon- ja toiminnanohjauksen järjestelmät Visma Fivaldi, Visma L7, Visma Nova ja Visma.net Financials. Visma tarjoaa asiakkailleen myös verkkolaskutus- ja verkkopalkkaratkaisuja, sekä projektinhallinta- ja ajankirjauspalveluita.

Lisätiedot: Tuotepäällikkö Kari Yli-Hakuni, 050-325 2350

www.visma.fi

Takaisin uutisiin