OWS:n uudet työntekijät esittäytyvät: Tervetuloa taloon Olli ja Jukka!

OWS:llä on ollut etuoikeus tänä keväänä kasvattaa joukkojaan yhden harkkarin ja IT-projektipäällikön verran. Saammeko esitellä huhtikuun alkuviikkoina aloittaneet Olli Latvalan (vas.) ja Jukka Levelän (oik.)! (**yleisö hurraa**)

jukka olli.png

Olli on 4. vuoden Vaasan ammattikorkeakoulun tietotekniikan opiskelija Ilmajoelta. Hän suorittaa 20 viikkoa kestävän, opintoihin liittyvän harjoittelun OWS:llä. Olli laittoi rohkeasti viestiä OWS:lle verkkosivujen kautta ja kyseli harjoittelupaikkaa.

- Me OWS:llä suhtaudumme erittäin positiivisesti opiskelijaharjoitteluihin. Harkkarit perehdytetään yleensä sanomanvälityksen valvonta- ja asiakaspalvelutehtäviin. Näin erilaiset asiakasympäristöt ja sanomamuunnokset tulevat tutuksi ja tästä on varmasti hyötyä jatkoakin ajatellen, kuvaa OWS:n liiketoimintajohtaja Jukka Sippola. 

Ensimmäisten päivien jälkeiset tunnelmat ovat Ollilla korkealla:

- Todella hyvin OWS:n asiantuntijat ovat opastaneet tehtäviin. Ihmiset ovat mukavia, tunnelma on rento ja fiilikset kaikin puolin mukavat. Hienoa päästä ensi kertaa kokeilemaan toimistotyötä ja olla osa aktiivista työyhteisöä. Tulevaisuus tietotekniikan alalla tuntuu kyllä omalta jutulta.

IT-projektipäällikkönä aloittanut Jukka Levelä on Seinäjoelta kotoisin ja hänellä on kokemusta elintarvikealan ja teollisuuden tietotekniikan parista. Jukka teki aiemmassa työssään yhteistyötä OWS:n kanssa ja tätä kautta yrityksemme palvelut ja henkilöt olivat osin jo tuttuja. 

- OWS:n kanssa yhteiset asiakasprojektit sujuivat aina mallikkaasti ja minulla oli positiivinen kuva tästä yrityksestä. Kun näin avoimen rekry-ilmoituksen, IT-projektipäällikön paikka tuntui heti omalta jutulta. Onhan se hienoa tulla rekrytointiprosessin jälkeen valituksi ja mahtava päästä OWS:lle, kuvaa Jukka ja jatkaa:

- Ensimmäiset projektit ovat aluillaan ja toimenkuva vaikuttaa mukavan monipuoliselta. Paljon on tuttua juttua ja uudet asiat pyrin oppimaan nopeasti, joten eiköhän kohta tulla asiakkaiden kanssa tutuksi. Asiakkaille haluan olla tuttu ja turvallinen asiantuntija, jonka puoleen on helppo kääntyä kaikissa sanomanvälityksen asioissa.

Tervetuloa vielä molemmille! Hurjan iloisia olemme teistä!

 

Takaisin uutisiin