OWS Finlandin uusi myyntipäällikkö, Maiju Tuomaala, tervehtii kaikkia!

Maiju Tuomaala7. tammikuuta 2020 aloitti OWS Finlandin uutena myyntipäällikkönä Maiju Tuomaala. Pohjanmaalta lähtöisin olevalla ja sittemmin seinäjokelaistuneella Maijulla on pitkä kokemus yrittäjien parissa toimimisesta. Aiemmat työvuodet Suomen Yrittäjäopiston yritystoiminnan kouluttajana tarjosivat mielenkiintoisen matkan yritysten haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Maiju näki OWS:n myyntipäällikön rekry-ilmoituksen ja kiinnostus heräsi heti:

- Jo työpaikkailmoituksesta huokui OWS:n hyvä tunnelma ja tekemisen meininki. Myyntipäällikön toimenkuvassa minua kiehtoo erityisesti asiakkaiden auttaminen. Myös alana OWS toimii kentällä, josta halusin lähteä oppimaan lisää. Rekrytointiprosessin aikana sain paljon lisätietoa tehtävästä ja vahvistuksen positiiviselle ensivaikutelmalleni, kuvaa Maiju ja jatkaa:

- Nyt ensimmäiset työviikot ovat takana ja täytyy todeta, että tosi kivasti kaikki ovat ottaneet vastaan. Perehdyttäminen on edennyt loogisesti ja asioita on ollut helppo omaksua.

Kun Maijulta kysyy, mitä hän odottaa tulevalta, vastaa hän epäröimättä:

- Odotan, että pääsen ratkomaan asioita asiakkaiden parhaaksi ja auttamaan toiminnan prosessien automatisoinnissa. Sähköiset tilaus-toimitusliikenteen ja laskutuksen ratkaisut tuovat monipuolisia hyötyjä yrityksille, ja näitä on hienoa päästä käymään yhdessä läpi. Lähetänkin terveisiä kaikille asiakkaille ja kumppaneille – kiva päästä tutustumaan ja tekemään yhteistyötä!

 

Tervetuloa Maiju! Koko OWS iloitsee sinusta :)

 

OWS henkilökuntaTakaisin uutisiin