Esittelyvuorossa Outi ja Pasi, tutustu myynti- ja projektipäälliköihin!

Me OWS:llä haluamme panostaa asiakaspalveluun ja nimenomaan kasvolliseen asiakaspalveluun. Kasvollisuudella tarkoitamme sitä, että vaikka toiminta on yritysten välistä, palvelu tuotetaan ihmiseltä ihmiselle. Jokaisella asiakkaallamme on nimetty myynnin yhteyshenkilö ja projektipäällikkö. Lisäksi kaikkia asiakkaitamme palvelee erinomaiseksi arvotettu tukipalvelumme.

Keitä ovat asiantuntijamme? Pidemmän linjan konkarimme, Outi Huuhka ja Pasi Hangasluoma, suostuivat haastateltaviksi ja vastaamaan ystäväkirjaan:

Outi Huuhka on tullut OWS:n palvelukseen vuonna 2008. Outi työskentelee myyntipäällikkönä kotitoimistossa Mikkelissä. Outilla on pitkä työkokemus ja hän jakaa mielellään tietotaitoa sanomanvälitykseen liittyvissä asioissa.

-Tässä työssä parasta ovat asiakkaat, ja se että pystyy löytämään heille parhaiten sopivat ratkaisut. Jos sähköinen asiointi on kokonaan uusi asia, kerron siitä mielelläni jotta tulee tutuksi. Vaikka tuote on näkymätön, se on hyvin liiketoimintakriittinen osa arkirutiinien hoitamista, Outi kertoo.

Projektipäällikkönä työskentelevä Pasi on aloittanut työuransa vuonna 2002, ensin konsernin emoyhtiö Rauhala Yhtiöissä ja siitä siirtynyt OWS:ään vuonna 2009. Projektipäällikkönä Pasi vastaa asiakkaidemme sanomayhteyksien rakentamisesta, testaamisesta ja toteuttamisesta ja pyrkii auttamaan noin yleisestikin aina kun tarvetta ilmenee. Tämän lisäksi Pasin vastuulla on OWS:n omaa infrastruktuuria ja siihen liittyviä teknisiä asioista.

-Parasta ja palkitsevinta työssäni on monimutkaisen ja erikoisemman projektin maaliin saaminen onnistuneesti ja siitä koettu onnistumisen tunne. Pidän työssäni erilaisista ja monipuolisista haasteista, Pasi kertoo.

Molempien kesäsuunnitelmiin kuuluu mökkeilyä. Tämän lisäksi Pasi aikoo moottoripyöräillä, retkeillä ja touhuta perheen kesken. Outin pitää liikkeessä mökkeilyn lisäksi cockerspanielit Taavi ja Tempo.

 

Tässä vielä Outin ja Pasin OWS-ystäväkirjavastaukset:

Outi_Pasi_Ystäväkirja-2

 

Takaisin uutisiin