Joakim Haga aloitti harjoittelijana OWS Finlandilla

Me OWS Finlandilla suhtaudumme erittäin positiivisesti opiskelijaharjoitteluihin. Itse asiassa suurin osa työntekijöistämme on työllistynyt meille opiskeluharjoittelun tai opinnäytetyön tekemisen kautta. Huhtikuussa meillä aloitti harjoittelijana Joakim Haga.

JoakimJoakim on kotoisin Pietarsaaresta ja valmistuu pian Seinäjoen ammattikorkeakoulusta tietotekniikan insinööriksi. Aiemmin datanomiksi valmistuneella Joakimilla on jo pitkä kokemus kaupanalalta ja asiakaspalvelusta. 

- Alanvaihto on nyt edessä, sillä tietokoneet on aina olleet ystävällisiä minulle ja oikeastaan työssä kuin työssä olen lopulta päätynyt hoitamaan tietotekniikan asioita, nauraa Joakim.

OWS:ään hän törmäsi ensi kertaa ammattikorkeakoulun järjestämillä yrityspäivillä. 

- Sähköinen sanomanvälitys kuulosti mielenkiintoiselta, joten päätin kokeilla onneani ja hakea harjoitteluun OWS:lle. Mielenkiintoista työ on ollutkin! Harjoittelijoihin luotetaan ja oppimiseen saa apua. Tähän mennessä olen päässyt monipuolisesti jo tekemään hommia sanomanvälityksen asiakastuessa, kertoo Joakim ja jatkaa:

- OWS:llä on tosi hyvä ja avoin työilmapiiri. Suosittelen ilman muuta OWS:ää harjoittelupaikaksi kaikille tietoliikenteestä kiinnostuneille.

Tervetuloa vielä Joakim! Kiva, kun tulit tiimiin!

Takaisin uutisiin