OWS Ajankohtaista

  

Joakim Haga aloitti harjoittelijana OWS Finlandilla

10.5.2019 8:58:16 kirjoittanut Heidi Petäjämäki


Me OWS Finlandilla suhtaudumme erittäin positiivisesti opiskelijaharjoitteluihin. Itse asiassa suurin osa työntekijöistämme on työllistynyt meille opiskeluharjoittelun tai opinnäytetyön tekemisen kautta. Huhtikuussa meillä aloitti harjoittelijana Joakim Haga.

IMG_3193Joakim on kotoisin Pietarsaaresta ja valmistuu pian Seinäjoen ammattikorkeakoulusta tietotekniikan insinööriksi. Aiemmin datanomiksi valmistuneella Joakimilla on jo pitkä kokemus kaupanalalta ja asiakaspalvelusta. 

- Alanvaihto on nyt edessä, sillä tietokoneet on aina olleet ystävällisiä minulle ja oikeastaan työssä kuin työssä olen lopulta päätynyt hoitamaan tietotekniikan asioita, nauraa Joakim.

OWS:ään hän törmäsi ensi kertaa ammattikorkeakoulun järjestämillä yrityspäivillä. 

- Sähköinen sanomanvälitys kuulosti mielenkiintoiselta, joten päätin kokeilla onneani ja hakea harjoitteluun OWS:lle. Mielenkiintoista työ on ollutkin! Harjoittelijoihin luotetaan ja oppimiseen saa apua. Tähän mennessä olen päässyt monipuolisesti jo tekemään hommia sanomanvälityksen asiakastuessa, kertoo Joakim ja jatkaa:

- OWS:llä on tosi hyvä ja avoin työilmapiiri. Suosittelen ilman muuta OWS:ää harjoittelupaikaksi kaikille tietoliikenteestä kiinnostuneille.

Tervetuloa vielä Joakim! Kiva, kun tulit tiimiin!


Takaisin uutisiin