Huipputiimimme sai täydennystä! Sami, esittelisitkö itsesi?

OWS Finlandin osaajien joukko sai tammikuussa 2018 täydennystä, kun Sami Virtanen aloitti meillä vakituisena sovellusasiantuntijana. Uusi naama Sami ei tosin meille ollut - olihan hän suorittanut Seinäjoen Ammattikorkeakoulun tietotekniikan opintoihin liittyvän puolen vuoden harjoittelun OWS:n leivissä vuonna 2016. Oli hienoa saada Sami jälleen töihin meille!

Me OWS:llä suhtaudumme myönteisesti opiskelijaharjoitteluihin. Lisäksi useampi työntekijämme on tehnyt opinnäytetyönsä OWS:lle. Niin tekee tällä hetkellä Samikin, joten tsemppiä kovasti tekemiseen ja varmasti saadaan hyviä ja hyödyttäviä tuloksia myös samalla OWS:n liiketoiminnan kehittämiseksi.

Sami on 38-vuotias, Hämeenlinnasta lähtöisin ja hänen perheeseensä kuuluvat vaimo ja kolme poikaa. OWS:llä Samin toimenkuvaan kuuluvat tällä hetkellä asiakastuki ja järjestelmätestaukset. "Ehdottomasti on kiva olla töissä. OWS:n työyhteisö on mahtava, erityisesti Mikko tuossa vastapäätä", virnistää Sami, kun häneltä kyselee, miten töissä on sujunut. 

"Pitkään olemme perheeni kanssa eläneet muutoksen aikaa. On vaihdettu paikkakuntaa, opiskeltu ja perheenlisäystäkin olemme saaneet. Nyt asiat rupeavat pikkuhiljaa vakiintumaan. Arjesta tulee tasaisempaa ja muksuillekin mukavampaa", päättää Sami.

Kiva, kun oot töissä meillä Sami! :)

Samin naaman (ja muidenkin työntekijöidemme) löydät tästä linkistä. Palvelemme aina henkilökohtaisesti! Palvelullamme on kasvot!

Takaisin uutisiin