Tilaus- ja toimitusketjun nopeudesta ja varmuudesta vastaa OWS

Vuonna 1936 perustettu Oy Plastex Ab valmistaa muovituotteita sekä yksityishenkilöiden että teollisuuden tarpeisiin. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa kanistereita, kastelukannuja ja äyskäreitä.

Saumaton yhteistyö EDI-operaattorin kanssa tuo kilpailuetua yritykselle

Logo-transparentMuovituotteita valmistavalla Plastexilla käytössä oleva OWS:n EDI-palvelu sujuvoittaa tuotteiden tilaus-toimitusketjua. OWS Finland vastaa Plastexin sanomaliikenteen valvonnasta ja toimivuudesta. Plastexin toimitusjohtaja Lauri Ant-Wuorinen toivoo yhteistyön jatkuvan myös tulevaisuudessa. Ant-Wuorisen mukaan OWS Finland Oy:n palvelut ovat nopeuttaneet Plastexin tuotteiden matkaa kauppojen hyllyille.
 

– OWS:n toiminnassa olen arvostanut etenkin nopeutta ja asiakaslähtöisyyttä, Ant- Wuorinen kertoo.

– Yhteistyössä ollaan vasta polun alussa. Meillä Plastexilla pyritään jatkossa tuomaan kaikki avainasiakkaat digitaalisen tiedonvälityksen piiriin, Ant-Wuorinen sanoo.

"OWS:n toiminnassa olen arvostanut etenkin nopeutta ja asiakaslähtöisyyttä"

Ant-Wuorinen uskoo kaupankäynnin perusprosessien digitalisoituvan myös jatkossa, minkä vuoksi hän näkee OWS:n palveluille olevan tarvetta tulevaisuudessakin. OWS:n palveluiden käytön hyödyt näkyvät Plastexin arjessa jo nyt keskusliikkeiden välisen kaupankäynnin tehostumisena.

– Uskon, että yritysten välinen saumaton yhteistyö auttaa selviytymään globaalissa kilpailussa. Me tarvitsemme OWS:n digitaalisen tiedonvälityksen palveluita saadaksemme tuotteemme kaupan hyllylle, Ant-Wuorinen pohtii.

Valitettavaa ei ole

Ant-Wuorisen mukaan ei ole yhdentekevää, millainen tausta ja arvot yhteistyökumppanilla on. Yhteistyökumppania valitessa Plastexilla kiinnitettiinkin huomiota siihen, että OWS on suomalainen perheyritys. Yritysten välinen yhteistyö on sujunut ongelmitta.

– Kaikki sujuu hyvin silloin, kun korviini ei kantaudu valituksia. Olen hyvin tyytyväinen OWS:n toimintaan, Ant-Wuorinen tiivistää kokemuksensa.

 

 

 

Haluatko keskustella tilaus-toimitusketjun sähköistämisestä?

Kartoitetaan rennosti keskustellen, mikäli palveluratkaisumme voisivat tehostaa liiketoimintasi prosesseja.