LEHDISTÖTIEDOTE: Visma vahvistaa asemaansa sanomanvälitysliiketoiminnassa ostamalla OWS Finland Oy:n

Visma Software Oy laajentaa tarjoomaansa digitaaliseen datanvälitykseen ostamalla Rauhala Yhtiöt Oy:ltä toiminnanohjauksen sanomanvälitykseen erikoistuneen OWS Finland Oy:n.

Erityisesti PK-sektorilla toimiva Visma Software on Suomen johtava toiminnanohjaus- ja taloushallintojärjestelmien toimittaja. Yhtiön järjestelmiä käyttää yli 14 000 asiakasta ja niissä hoidetaan yli 80 000 yrityksen taloushallintoa. OWS Finlandin ratkaisut täydentävät Visma Softwaren tarjoomaa erityisesti toiminnanohjauksen alueella.

“Automatisoituvat tavara- ja tietovirrat ovat korostaneet yritysten ja järjestelmien välisen reaaliaikaisen viestiliikenteen tarvetta 2020-luvulla. Hyperautomaatio lisää luotettavan ja tietoturvallisen viestipalvelun merkitystä”, toteaa Visma Softwaren toimitusjohtaja Tommi Laitinen.

OWS Finland auttaa asiakkaitaan yritysten välisissä integraatioissa tuottamalla turvallisia sekä valvottuja EDI- ja verkkolaskupalveluita. Käytännössä yritys varmistaa tilaus-toimitusketjun sähköisten sanomien, kuten tilausten, tilaus- ja toimitusvahvistusten sekä laskujen, toimivuuden asiakkaiden ja heidän kauppakumppaneidensa välillä.

“Yhteistyössä OWS Finlandin osaavan sekä erinomaisesta asiakaspalvelustaan tunnetun tiimin kanssa pystymme kehittämään yrityksen toimintaa ja palveluita edelleen”, Laitinen iloitsee.

Moderneista ja toimintavarmoista ratkaisuistaan tunnetulla OWS Finlandilla on myös vahva integraatiokumppaneiden verkosto.

“Tuemme integraatiokumppaneitamme kehitystyössä, jotta tuotteet olisivat kytkettävissä mahdollisimman vaivattomasti sähköiseen sanomanvälitykseen”, OWS Finlandin liiketoimintajohtaja Jukka Sippola kertoo.

Nyt julkistetulla kaupalla ei ole vaikutusta OWS Finlandin toimintaan, asiakkaisiin tai kumppaniyrityksiin, ja kaikki yrityksen asiakas- sekä työsuhteet jatkuvat ennallaan.

“Olemme iloisia löytäessämme OWS Finlandille uuden, hyvän kodin. Visma jakaa Rauhala Yhtiöiden arvot niin henkilökunnan kuin asiakkaidenkin näkökulmasta ja on sitoutunut investoimaan toiminnan kehittämiseen”, Rauhala Yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja Mika Hakanpää summaa.

Lisätietoja:

Tommi Laitinen, toimitusjohtaja, Visma Software Oy, p. 040 505 1324

Jukka Sippola, liiketoimintajohtaja, OWS Finland Oy, p. 040 842 0451

Mika Hakanpää, hallituksen puheenjohtaja, Rauhala Yhtiöt Oy, p. 040 842 0452

 

OWS Finland Oy OWS tarjoaa sähköiset sanomanvälitysratkaisut aina EDI-sanomista myynti- ja ostolaskutukseen ja tekee tarvittavat sanomamuunnokset, tietoliikenneyhteydet sekä reititykset kotimaahan ja ulkomaille. Yrityksellä on yli 700 asiakasta kymmeniltä eri toimialoilta, esimerkiksi elintarvikealalta, logistiikasta ja valmistavasta teollisuudesta. Lue lisää OWS Finlandista.

Visma Software Oy Visma Software on suomalainen ohjelmistoyritys, joka tarjoaa toiminnanohjauksen ja taloushallinnon digitaalisia ratkaisuja erityisesti PK-yrityksille. Ratkaisuja käyttää Suomessa yli 14 000 yritystä. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1 700 asiantuntijaa. Lue lisää Visma Softwaresta.

 

 

Takaisin uutisiin