Luotettava EDI-yhteys keskusliikkeisiin

Maitokolmio on yli 110 vuotta toiminut osuuskunta. Maito kerätään noin tunnin päästä meijeristä runsaalta sadalta lähimaitotuottajalta. Maitokolmio tuottaa maitoa ja muita maitotuotteita koko Suomeen. Asiakkaina ovatkin lähes kaikki elintarvikkeiden vähittäiskaupan yritykset. Yritys on kasvu- ja kehityshakuinen ja haluaa toimia kotimaista maataloutta ajatellen. Kotimaisuus onkin yritykselle erittäin tärkeää.

Joustava EDI-yhteys skaalautuvat Maitokolmion tarpeisiin

maitokolmio
Maitotuotteita valmistavalla Maitokolmiolla on käytössään OWS:n tarjoamat EDI-yhteydet sekä verkkolaskujen lähetys- ja vastaanottopalvelu. Jo ennen OWS:n yhteistyöstä, Maitokolmio hyödynsi sähköisyyttä osittain toiminnassaan. Esimerkiksi laskutus tapahtui sähköisesti, sähköpostilla tai paperilaskuina. Prosessit eivät kuitenkaan tukeneet liiketoimintaa. Ne veivät liikaa aikaa ja olivat työllistäviä. Sähköisyyttä haluttiin laajentaa ja operaattorit kilpailuttaa uudelleen.
 
- Valitsimme OWS:n, koska heidän palvelunsa ja toimintatapansa ovat joustavat. Palvelu skaalautuu hyvin yrityksemme tarpeisiin. Lisäksi OWS:n ratkaisut ovat parantaneet kustannustehokkuuttamme. Meille kotimaisuus on tärkeä arvo, joten myös sillä, että OWS on suomalainen perheyritys, oli vaikutusta, kertoo Maitokolmion logistiikkapäällikkö Vesa Ylitalo ja jatkaa:
 
- Ensitapaamisestamme asti OWS:n asiantuntijoista on huokunut palveluhalukkuus. Olen erittäin tyytyväinen saamaamme asiakaspalveluun. Asiantuntijat eivät puhu liian teknisillä ja vaikeilla termeillä. OWS:n tukipalvelu on erittäin helpostilähestyttävä ja yhteishenkilömme toiminta erinomaista. 
 
Ongelmatilanteissa OWS toimii Ylitalon mukaan mallikkaasti: 
 
- Sähköisissä prosesseissa saattaa joskus ilmetä vikoja. Vikatilanteissa OWS:n vasteaika on todella lyhyt. EDI-yhteydet ja laskut valvotaan, että ne tulevat varmasti kuntoon. Mielestäni erityisen hienoa on se, että saamme selvityksen siitä, mitkä olivat korjaavat toimenpiteet ja miten jatkossa varmistetaan, ettei näin tapahdu uudelleen. Luotamme OWS:n toimintaan.
 
 
 

OWS:llä on hyvät suhteet ja maine keskusliikkeisiin päin

OWS toimii linkkinä keskusliikkeiden ja Maitokolmion välillä. Ylitalon mukaan OWS:llä on toimivat suhteet keskusliikkeisiin ja hyvä maine niiden parissa. 
 
- Me olemme yhteydessä OWS:ään, joka puolestaan on yhteydessä keskusliikkeisiin. Tämä on meille helppo toimintatapa! Maitokolmio on toiminnallaan ansainnut luotettavuuden leiman. Meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme kantavat myös tätä leimaa. OWS:ää pidetään luotettavana, nopeasti reagoivana ja asiansa kunnollisesti hoitavana sanomanvälitysoperaattorina keskusliikkeiden parissa.
 
 
 
maitokolmio

"OWS:n joustavat palvelut sekä erinomainen asiakaspalvelu tukevat liiketoimintaamme. OWS helpottaa keskusliikkeiden ja Maitokolmion välistä asiointia. OWS:llä on hyvät suhteet ja maine keskusliikkeisiin päin. Keskusliikkeiden parissa OWS:ää pidetään luotettavana, nopeasti reagoivana ja asiansa kunnollisesti hoitavana sanomanvälitysoperaattorina."

Vesa Ylitalo | logistiikkapäällikkö | Osuuskunta Maitokolmio

 
 
 
 

Luodaanko ensimmäinen EDI-yhteys yrityksellesi?

Täytä viereinen lomake ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Käydään asiat läpi rennosti jutellen.