EDI-sanoman hyödyt näkyvät yrityksen arjessa

Viinitalo Melkko Oy on Suomen vanhin ja suurin kotiviinin, -oluen ja siiderin valmistuksessa käytettävien aineiden ja tarvikkeiden toimittaja. Yrityksen verkkokauppa toimii osoitteessa www.kotiviini.fi ja kivijalkamyymälät löytyvät Helsingistä ja Lahdesta.

Automaatiot tehostavat tilaus-toimitusprosessia

Viinitalo Melkko toimii tukkumyyjänä kaupan alan keskusliikkeille. Koska keskusliikkeillä on monia toimipisteitä, oli viinitalon järkevintä automatisoida tilaus-toimitusprosessi.
 
- Halusimme säästää aikaa ja resursseja ja saada tilaukset suoraan sähköisesti taloushallinto-ohjelmaan sen sijaan, että ne olisivat tulleet toiseen ohjelmaan, tulostettu yksitellen ja kirjattu manuaalisesti uudelleen taloushallintoon, kertoo Melkon toimitusjohtaja Janne Kettula.
 
Yrityksessä otettiin käyttöön EDI-sanomat, jotka automatisoivat tilaus-toimitusketjun ja helpottavat näin asiakassuhteiden ylläpitoa. Myös joillekin asiakkaille laskut menevät EDI-muotoisina, jolloin prosessi on yhä sujuvampi. EDI-operaattoriksi valittiin OWS Finland.
 
- Saimme asiantuntijalta suosituksen ja tiesimme, että OWS on toiminut luottavasti ennenkin nykyisen järjestelmätoimittajamme ja keskusliikkeiden kanssa. Heillä on valmiit prosessit ja toimintatavat EDI-sanomien ja järjestelmien yhteenliittämiseksi, kuvaa Kettula.
 
 
 

OWS:n toimintatapa ja EDI-sanoman hyödyt tuovat asiakkaalle etua

Melkolla OWS:n toiminta koettiin heti alusta asti positiiviseksi, asiantuntevaksi ja ratkaisukeskeiseksi. Käyttöönotto sujui erinomaisesti ja projektin eri osapuolten yhteistyö oli saumatonta. Saumattomuus on jatkunut myös käyttöönoton jälkeen.
 
- OWS reagoi tukipyyntöihimme aina nopeasti ja he viestivät niin meille, järjestelmätoimittajalle kuin keskusliikkeille hyvin, iloitsee Kettula ja jatkaa:
 
- EDI-sanomat ovat tuoneet meille monia hyötyjä. Ne säästävät aikaa ja vähentävät manuaalista työtä, jolloin pystymme keskittymään tuottavampaan työhön.
 
Melkolla arvostetaan myös sitä, että OWS on suomalainen perheyritys:
 
- Se on tosi upeaa! päättää Kettula.
 
 
 
 
 

"EDI-sanomat automatisoivat tilaus-, toimitus-, ja laskutussanomamme, jolloin manuaalisen työn määrä vähenee ja aikaa säästyy merkittävästi. OWS:n valmiit toimintamallit järjestelmätoimittajien ja keskusliikkeiden välillä tekevät EDI-sanomien käyttöönotosta sujuvaa. Asiat hoidetaan OWS:ssä positiivisella otteella, ratkaisukeskeisesti, asiantuntevasti ja nopeasti."

Janne Kettula | toimitusjohtaja | Viinitalo Melkko Oy

Kotiviini

Viinitalo melkko oy

Tutustu Viinitalo Melkkoon

Kuinka voisimme auttaa sinua EDI-asioissa?

Täytä viereinen lomake ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Käydään asiat läpi rennosti jutellen.