Logo-transparent

 

“OWS:n toiminnassa olen arvostanut etenkin nopeutta ja asiakaslähtöisyyttä”

Toimitusjohtaja Lauri Ant-Wuorinen | Oy Plastex Ab

Lue koko referenssi

 logo_korpela_rgb1_jpg_130x130_q85.jpg

”OWS:n konsepti on erilainen kuin kilpailijoilla, mikä herätti kiinnostustamme valintahetkellä. Yhteistyön aloitus valmistel­tiin hyvin ja palvelu on ollut erittäin toimivaa. OWS:n lupaamat kustannussäästöt ovat toteutuneet. Säästöt olivat yksi vaihtoon vaikuttava tekijä. Luvattua toimintamallia on edelleen kehitetty ja se on tuonut meille lisähyötyjä yhteistyön aikana. Ongelmatilan­teissa OWS tuki on toiminut hyvin ja asiantuntevasti. Se ei ole vain kirjannut asiaa ylös, vaan ryhtynyt heti yhteydenoton aikana jo toimiin. Ongelmat on pystytty nopeasti havaitsemaan ja korjaamaan. Näemme OWS:n kanssa toteutettavan yhteistyön erittäin positiivisena ja olemme suositelleet OWS:ää muillekin. Olemme myös valmiita jatkossakin suosittelemaan.”

Tuotantopäällikkö Jari Kortelainen | Lihajaloste Korpela Oy

 


 

Kotivara-logo.jpg

”OWS:n valintaan meillä vaikutti pienem­män yrityksen mahdollisuus samanhenki­seen yhteistyöhön ja joustavuus sekä nopeus toiminnassa. Toiminnallisia asioita ei ole tarvinnut miettiä käyttöönoton jälkeen. Kaikki on toiminut. Mietimme kehitysasioita kun asiakkaamme aikatauluttavat niitä.”

Talouspäällikkö Mervi Vilppola | Kotivara Oy

 


kruunun herkku

"Sähköisen sanomanvälityksen ulkoistaminen OWS:lle oli järkevää, sillä nyt yrityksemme voi keskittyä omaan liiketoimintaansa ja OWS hoitaa EDI-sanomien kiemurat. OWS on luotettava ja toimintavarma kumppani. Palvelu on joustavaa, nopeaa ja se kasvaa yrityksen kasvun mukana. OWS on perehtynyt erinomaisesti liiketoimintaamme ja tuntee toimintaympäristömme, asiakkaamme ja asiakkaidemme yhteistyökumppanit."

Toimitusjohtaja Timo Marttinen | Kruunu Herkku Oy

Lue koko referenssi 

 


maitokolmio

"OWS:n joustavat palvelut sekä erinomainen asiakaspalvelu tukevat liiketoimintaamme. OWS helpottaa keskusliikkeiden ja Maitokolmion välistä asiointia. OWS:llä on hyvät suhteet ja maine keskusliikkeisiin päin. Keskusliikkeiden parissa OWS:ää pidetään luotettavana, nopeasti reagoivana ja asiansa kunnollisesti hoitavana sanomanvälitysoperaattorina."

Logistiikkapäällikkö Vesa Ylitalo | Osuuskunta Maitokolmio

Lue koko referenssi 

 


 

viipurilainen_logo

”Vanhat toimitatapamme eivät tukeneet yrityksemme kasvutavoitteita. Päivitimme prosessimme ja sähköinen sanomanvälitys koettiin tärkeäksi kasvua tukevaksi tekijäksi. OWS selvitti meille selkokielellä EDI-sanomien käyttöön kuuluvat asiat. Sähköiseen sanomanvälitykseen siirtyminen on jäänyt mieleeni sujuvana ja positiivisena käyttöönottona. Muutoksen myötä toimintamme on tehostunut ja manuaalisen työn määrä on vähentynyt. Aikaa on vapautunut tuottavampaan työhön.

Puhtikaura- ja innovaatiotuotevastaava, Leipuri Teppo Ylä-Hemmilä | Viipurilainen Kotileipomo

Lue koko referenssi 

 


 

logo.jpg

”OWS on reagointiherkkä toiminnassaan ja ketterä yhteistyökumppani. Tunnemme OWS:n vastuuhenkilöt ja tekijät uskalta­vat ottaa henkilökohtaista vastuuta. Yhteis­työ OWS:n kanssa on moitteetonta.”

Toimipaikkajohtaja ja omistaja Vesa Tamminen | Lihatukku Harri Tamminen Oy

 


 

logo.png

”OWS:n toimintatapa soveltuu yrityksel­lemme. OWS tuen asiantuntijat ovat motivoituneita ja työn jälki on hyvää. OWS:ssä tietää, kenelle voi soittaa tarpeen vaatiessa. Palvelulla on ’kasvot’.”

Varova Oy

 


 

Naapurin_Maalaiskana

”Aloitimme toimintamme vuonna 2013. Uuden yrityksen alkutaipaleella on tärkeätä löytää ammattitaitoiset luotettavat kumppanit. Rakensimme nopealla aikataululla sanomaliikenneyhteyksiä mm. vähittäiskauppaan. Tässä vaiheessa meille suositeltiin operaattoriksi OWS:ää. Valinta ei olisi voinut onnistua paremmin. Yrityksen toimintojen laajentuessa ja kehittyessä, olemme jatkossakin aina voineet luottaa siihen, että saamme OWS:ltä asiantuntevan ja kokonaisvaltaisen projektin toteutuksen. Myös heidän tukipalvelunsa ansaitsee täyden kympin arjessa eteen tulevien ongelmien ratkaisussa. Koemme, että olemme saaneet tästä yhteistyöstä enemmän kuin olemme osanneet odottaa."

Erja Funck | Naapurin Maalaiskana Oy (Uudet verkkosivut (www.naapurinmaalaiskana.fi) julkaistaan 20/06/2018)

 
wursti_logo.jpg

”OWS:n asiantuntemus, yhteistyö tuotannonohjausjärjestelmän toimittajan kanssa sekä aktiivinen ote vakuuttivat meidät. Palvelupaketti on hiottu juuri meille sopivaksi ja yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Nyt EDI-liikenne hoituu kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Yhteydenpito ystävälliseen henkilökuntaan on helppoa ja asiamme ratkaistaan nopeasti. Suosittelen OWS:ää lämpimästi!"

Talouspäällikkö Jorma Suomi | Wursti Oy