logo_korpela_rgb1_jpg_130x130_q85.jpg

”OWS:n konsepti on erilainen kuin kilpailijoilla, mikä herätti kiinnostustamme valintahetkellä. Yhteistyön aloitus valmistel­tiin hyvin ja palvelu on ollut erittäin toimivaa. OWS:n lupaamat kustannussäästöt ovat toteutuneet. Säästöt olivat yksi vaihtoon vaikuttava tekijä. Luvattua toimintamallia on edelleen kehitetty ja se on tuonut meille lisähyötyjä yhteistyön aikana. Ongelmatilan­teissa OWS tuki on toiminut hyvin ja asiantuntevasti. Se ei ole vain kirjannut asiaa ylös, vaan ryhtynyt heti yhteydenoton aikana jo toimiin. Ongelmat on pystytty nopeasti havaitsemaan ja korjaamaan. Näemme OWS:n kanssa toteutettavan yhteistyön erittäin positiivisena ja olemme suositelleet OWS:ää muillekin. Olemme myös valmiita jatkossakin suosittelemaan.”

Tuotantopäällikkö Jari Kortelainen

Lihajaloste Korpela Oy


 Kotivara-logo.jpg

”OWS:n valintaan meillä vaikutti pienem­män yrityksen mahdollisuus samanhenki­seen yhteistyöhön ja joustavuus sekä nopeus toiminnassa. Toiminnallisia asioita ei ole tarvinnut miettiä käyttöönoton jälkeen. Kaikki on toiminut. Mietimme kehitysasioita kun asiakkaamme aikatauluttavat niitä.”

Talouspäällikkö Mervi Vilppola

Kotivara Oy


 logo.jpg

”OWS on reagointiherkkä toiminnassaan ja ketterä yhteistyökumppani. Tunnemme OWS:n vastuuhenkilöt ja tekijät uskalta­vat ottaa henkilökohtaista vastuuta. Yhteis­työ OWS:n kanssa on moitteetonta.”

Toimipaikkajohtaja ja omistaja Vesa Tamminen

Lihatukku Harri Tamminen Oy


 logo.png

”OWS:n toimintatapa soveltuu yrityksel­lemme. OWS tuen asiantuntijat ovat motivoituneita ja työn jälki on hyvää. OWS:ssä tietää, kenelle voi soittaa tarpeen vaatiessa. Palvelulla on ’kasvot’.”

Varova Oy


 wursti_logo.jpg

”OWS:n asiantuntemus, yhteistyö tuotannonohjausjärjestelmän toimittajan kanssa sekä aktiivinen ote vakuuttivat meidät. Palvelupaketti on hiottu juuri meille sopivaksi ja yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Nyt EDI-liikenne hoituu kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Yhteydenpito ystävälliseen henkilökuntaan on helppoa ja asiamme ratkaistaan nopeasti. Suosittelen OWS:ää lämpimästi!"

Talouspäällikkö Jorma Suomi

Wursti Oy


 logo (1).png

”Aloitimme toimintamme vuonna 2013. Uuden yrityksen alkutaipaleella on tärkeätä löytää ammattitaitoiset luotettavat kumppanit. Rakensimme nopealla aikataululla sanomaliikenneyhteyksiä mm. vähittäiskauppaan. Tässä vaiheessa meille suositeltiin operaattoriksi OWS:ää. Valinta ei olisi voinut onnistua paremmin. Yrityksen toimintojen laajentuessa ja kehittyessä, olemme jatkossakin aina voineet luottaa siihen, että saamme OWS:ltä asiantuntevan ja kokonaisvaltaisen projektin toteutuksen. Myös heidän tukipalvelunsa ansaitsee täyden kympin arjessa eteen tulevien ongelmien ratkaisussa. Koemme, että olemme saaneet tästä yhteistyöstä enemmän kuin olemme osanneet odottaa."

Erja Funck

Kronfågel Oy