Sebastian Halonen aloitti harjoittelijana OWS Finlandilla

Me OWS Finlandilla suhtaudumme erittäin positiivisesti opiskelijaharjoitteluihin. Itse asiassa suurin osa työntekijöistämme on työllistynyt meille opiskeluharjoittelun tai opinnäytetyön tekemisen kautta. Lokakuussa meillä aloitti harjoittelijana Sebastian Halonen.

Sebastian Halonen-1

Sebastian on tietotekniikan insinööriopiskelija, joka suorittaa opintojaan monimuoto-opiskeluna Kuopion Savonissa ja asuu Seinäjoella. Opinnot ovat puolessa välissä ja nyt hän suorittaa OWS:lle 12 viikkoisen harjoittelun. Sebastian on alan vaihtaja, entiseltä ammatiltaan yhdistelmäajoneuvokuljettaja sekä viimeisimpänä ajojärjestelijä. Tietotekniikan ala on kiinnostanut aina ja hän päätyi opiskelemaan tietotekniikan insinööriksi. 

Harjoittelu OWS:llä on ensimmäinen askel tietotekniikan alaan ilman ennakkoluuloja. Ensimmäinen askel on tuntunut hyvältä ja työyhteisö on tuntunut mukavalta. "Minut on otettu tosi hyvin vastaan, opastettu hyvin ja aina olen saanut apua", Sebastian kertoo. Harjoittelu sisältää OWS:n omaan alustaan tutustumista ja sen laajaan kokonaisuuden ymmärtämistä. Häntä on koulutettu alustan käyttöön. "Alusta on laaja ja käytössä on paljon tietoteknisiä juttuja, joita on ollut mielenkiintoista oppia." 


Tervetuloa vielä Sebastian! Kiva, kun tulit tiimiin!

Takaisin uutisiin