OWS Ajankohtaista

  
20.8.2019 8:45

B2B-MYYJÄ, hae vakituista työpaikkaa!

Me tässä istuttiin ja tuumattiin, että tarvittaisiin Jarille ja Outille myyntiin kaveria. Sellaista itsenäiseen työskentelyyn kykenevää joukkuepelaajaa. Tunnetko, tiedätkö tai ootko sellainen? Vinkkaa eteenpäin tai hae meille!

 

OWS

OWS Finland on sähköiseen sanomanvälitykseen erikoistunut suomalainen perheyritys. Eli mitä hä? Me huolehditaan siitä, että asiakkaidemme järjestelmät keskustelevat heidän asiakkaidensa/yhteistyötahojensa järjestelmien kanssa. Ei tarvitse lähetellä paperia ja säästyy siinä hirveä määrä aikaa ja rahaakin. Tuottamamme palvelu on asiakkaille liiketoimintakriittistä, sillä ilman sanomien sujuvaa välitystä eivät esimerkiksi tilaukset, toimitukset ja laskut kulje.

 

Sinä?

Työssäsi tartut uusasiakashankintaan niin aktiivisen myyntityön kuin kumppaniverkostomme kautta. Meille kasvollinen asiakaspalvelu on kunnia-asia, joten myös olemassa olevien asiakkuuksien hallinta on tärkeä osa työtäsi. Asiakaspalvelu hoidetaan aina viimeisen päälle erinomaisesti. Työ vaatii matkustusvalmiutta.

Perus IT-alan tuntemus on plussaa, eikä haittaa, jos ohjelmistointegraatiotoiminta on tuttua. Lisäksi englannin kielen taito katsotaan eduksi. Erityisesti me etsitään kuitenkin oikeanlaisella asenteella varustettua myyntihenkilöä, joka uskoo, että sopisi hyvin meidän organisaatiokulttuuriin (lue kulttuuristamme).

 

Me

Myös kalastus ja squash-harrastus katsotaan eduksi… ei vaan! Mutta noita voidaan tehdä kyllä porukalla. Meillä on oikeasti kiva olla töissä. Yrityksen arvomaailma on sellainen, että uskomme tulosten olevan seurausta työntekijöiden hyvinvoinnista. Meillä pidetään hyvää huolta meillä työskentelevistä ihmisistä!

Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoella ja Mikkelissä. Etätyöskentely on mahdollista.

 

Haku

Hae viimeistään 10.9.2019. Laita cv, avoin hakemus ja palkkatoive sähköpostilla Markolle ja Jukalle osoitteeseen rekry@ows.fi. Kiva olisi, jos sähköpostin aiheeksi laittaisit OWS-MYYJÄ: ETUNIMI SUKUNIMI.

 

Lisätietoja:

Jukka
Jukka Sippola
projektipäällikkö
040 842 0451
jukka.sippola@ows.fi

TEK_2163-585702-edited
Marko Orpana
toimitusjohtaja
050 370 7722
marko.orpana@ows.fi

 

Takaisin uutisiin