Saumaton yhteistyö EDI-operaattorin kanssa tuo kilpailuetua yritykselle

Logo-transparentMuovituotteita valmistavalla Plastexilla käytössä oleva OWS:n EDI-palvelu sujuvoittaa tuotteiden tilaus- ja toimitusketjua. OWS Finland vastaa Plastexin sanomaliikenteen valvonnasta ja toimivuudesta. Plastexin toimitusjohtaja Lauri Ant-Wuorinen toivoo yhteistyön jatkuvan myös tulevaisuudessa. Ant-Wuorisen mukaan OWS Finland Oy:n palvelut ovat nopeuttaneet Plastexin tuotteiden matkaa kauppojen hyllyille.
 

– OWS:n toiminnassa olen arvostanut etenkin nopeutta ja asiakaslähtöisyyttä, Ant- Wuorinen kertoo.

– Yhteistyössä ollaan vasta polun alussa. Meillä Plastexilla pyritään jatkossa tuomaan kaikki avainasiakkaat digitaalisen tiedonvälityksen piiriin, Ant-Wuorinen sanoo.

"OWS:n toiminnassa olen arvostanut etenkin nopeutta ja asiakaslähtöisyyttä"

Ant-Wuorinen uskoo kaupankäynnin perusprosessien digitalisoituvan myös jatkossa, minkä vuoksi hän näkee OWS:n palveluille olevan tarvetta tulevaisuudessakin. OWS:n palveluiden käytön hyödyt näkyvät Plastexin arjessa jo nyt keskusliikkeiden välisen kaupankäynnin tehostumisena.

– Uskon, että yritysten välinen saumaton yhteistyö auttaa selviytymään globaalissa kilpailussa. Me tarvitsemme OWS:n digitaalisen tiedonvälityksen palveluita saadaksemme tuotteemme kaupan hyllylle, Ant-Wuorinen pohtii.

Valitettavaa ei ole

Ant-Wuorisen mukaan ei ole yhdentekevää, millainen tausta ja arvot yhteistyökumppanilla on. Yhteistyökumppania valitessa Plastexilla kiinnitettiinkin huomiota siihen, että OWS on suomalainen perheyritys. Yritysten välinen yhteistyö on sujunut ongelmitta.

– Kaikki sujuu hyvin silloin, kun korviini ei kantaudu valituksia. Olen hyvin tyytyväinen OWS:n toimintaan, Ant-Wuorinen tiivistää kokemuksensa.

 

Keskustellaanko yhdessä teille sopivista ratkaisuista?

Ota rohkeasti yhteyttä ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä! Kartoitetaan keskustellen, mikäli palveluratkaisumme voisivat tehostaa sinun liiketoimintasi prosesseja.

 

Tietosuoja