Sanomanvälityksen ulkoistaminen on järkevin vaihtoehto

kruunun herkkuKruunu Herkku on käyttänyt OWS Finlandin EDI-palveluita jo vuosia. Käytännössä yrityksen tilaus-, toimitus- ja laskutusprosessit hoidetaan sähköistä sanomanvälitystä hyödyntäen. Aikoinaan lähtökohta prosessien sähköistämiselle oli asiakkailta tuleva toimintatapamalli. Automaattiset tilausjärjestelmät olivat laajasti Kruunu Herkun asiakkaiden käytössä. Näin heidänkin oli löydettävä ratkaisu, jotta toiminta omiin asiakkaisiin päin olisi mahdollisimman tehokasta ja sujuvaa. 
 
– Meillä itsellämme ei ole ammattitaitoa EDI-sanomien hoitamiseen. Emme ole myöskään nähneet järkeväksi, että palkkaisimme tai kouluttaisimme henkilön tehtävään. Löysimme OWS Finlandista itsellemme sopivan kumppanin. Meillä ei ole pienintäkään epäilystä, etteikö OWS hoitaisi tarvitsemiamme sähköisiä sanomanvälityspalveluita juuri niin hyvin kuin ne vain voidaan hoitaa. Me osaamme ruokabisneksen ja saamme OWS:n avulla keskittyä siihen, kertoo Kruunu Herkun toimitusjohtaja Timo Marttinen ja jatkaa:
 
 – OWS osaa sähköisen sanomanvälityksen, joka tehostaa ruokabisnestämme. Ilman OWS:n sähköistä sanomanvälityspalvelua emme tekisi liiketoimintaa ollenkaan, sillä tilaukset, laskut ja toimitussanomat eivät välittyisi. Parasta palvelussa on helppous meille. Asiat toimivat ja Kruunu Herkun ei tarvitse investoida aikaa tiedon välitykseen. Voimme keskittyä omaan liiketoimintaamme ja sen ydinasioihin.
 
 

OWS:n toimialatuntemus on huippuluokkaa

Myöhemmin, ensimmäisten yhteyksien jälkeen, Kruunu Herkku on laajentanut palveluaan. Marttisen mukaan palvelun laajentaminen on ollut helppoa, oli kyseessä sitten yhteydet uuteen asiakkaaseen, olemassa olevien päivittäinen tai vaikkapa yrityksen sisäinen organisaatiomuutos:
 
– Muutostilanteissa OWS:n toiminta on aina nopeaa ja joustavaa. Olen ollut vapaamuotoisesti yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse yhteyshenkilöömme ja hänen välityksellään asiat ovat menneet saman tien eteenpäin.
 
– OWS:ää kuvaavia sanoja ovat mielestäni ammattitaitoinen, joustava, nopea. Yrityksen asiantuntijoiden kanssa on helppo asioida. OWS tuntee erinomaisesti meidät ja toimintaympäristömme, asiakkaamme ja asiakkaidemme yhteistyökumppanit, iloitsee Marttinen.
 
 

EDI-sanomien käyttö tuo selkeitä liiketoiminnallisia hyötyjä

Liiketoiminnallisia hyötyjä mietittäessä tiivistää Marttinen oleellisen neljään asiaan:
  1.  OWS:n toiminnassa parasta on toimintavarmuus. Asiakkaana voimme luottaa siihen, että sanomat kulkevat luotettavasti. Meidän ei tarvitse huolehtia sanoman välityksestä, vaan tiedämme sen olevan hoidossa.

  2. Mikäli poikkeustilanteita ilmenee, reagoi OWS niihin nopeasti.

  3. Palvelu on nopeaa ja sitä on mahdollisuus laajentaa. Palvelu kasvaa yrityksemme kasvun mukana.

  4. Sähköinen sanomanvälitys on kustannustehokas valinta.

 

Keskustellaanko yhdessä teille sopivista ratkaisuista?

Ota rohkeasti yhteyttä ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä! Kartoitetaan keskustellen, mikäli palveluratkaisumme voisivat tehostaa sinun liiketoimintasi prosesseja.

 

Tietosuoja