OWS:n joustavat palvelut skaalautuvat Maitokolmion tarpeisiin

maitokolmio
Maitotuotteita valmistavalla Maitokolmiolla on käytössään OWS:n tarjoama EDI-palvelu sekä myynti- ja ostolaskupalvelu. Jo ennen yhteistyöhön ryhtymistä OWS:n kanssa, Maitokolmio hyödynsi osittain sähköisyyttä toiminnassaan. Esimerkiksi laskutus tapahtui sähköisesti, sähköpostilla tai paperilaskuina. Prosessit eivät kuitenkaan tukeneet liiketoimintaa. Ne veivät liikaa aikaa ja olivat työllistäviä. Sähköisyyttä haluttiin laajentaa ja operaattorit kilpailuttaa uudelleen.
 
- Valitsimme OWS:n:, sillä heidän palvelunsa ja toimintatapansa ovat joustavat. Palvelu skaalautuu hyvin yrityksemme tarpeisiin. Lisäksi OWS:n ratkaisut ovat parantaneet kustannustehokkuuttamme. Myös sillä, että OWS on suomalainen perheyritys, oli vaikutusta. Meille kotimaisuus on tärkeä arvo, kertoo Maitokolmion logistiikkapäällikkö, Vesa Ylitalo, ja jatkaa:
 
Jo ensitapaamisestamme asti OWS:n asiantuntijoista on huokunut palveluhalukkuus. Olen erittäin tyytyväinen saamaamme asiakaspalveluun. Asiantuntijat eivät puhu liian teknisillä ja vaikeilla termeillä. OWS:n tukipalvelu on erittäin helpostilähestyttävä ja yhteishenkilömme toiminta erinomaista. 
 
Ongelmatilanteissa OWS toimii Ylitalon mukaan mallikkaasti: 
 
- Sähköisissä prosesseissa saattaa joskus ilmetä vikoja. Vikatilanteissa OWS:n vasteaika on todella lyhyt ja sanomat ja laskut valvotaan, että ne tulevat kuntoon. Mielestäni erityisen hienoa on se, että saamme selvityksen siitä, mitkä olivat korjaavat toimenpiteet ja miten jatkossa varmistetaan, ettei näin tapahdu uudelleen. Luotamme OWS:n toimintaan.
 
 

OWS:llä on hyvät suhteet ja maine keskusliikkeisiin päin

OWS toimii linkkinä keskusliikkeiden ja Maitokolmion välillä. Ylitalon mukaan OWS:llä on hyvät suhteet keskusliikkeisiin ja hyvä maine niiden parissa. 
 
- Me olemme yhteydessä OWS:ään, joka taas puolestaan on yhteydessä keskusliikkeisiin. Tämä on meille helppo toimintatapa! Maitokolmio on toiminnallaan ansainnut luotettavuuden leiman. Meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme kantavat myös tätä leimaa. OWS:ää pidetään luotettavana, nopeasti reagoivana ja asiansa kunnollisesti hoitavana sanomanvälitysoperaattorina keskusliikkeiden parissa.
 
 

Keskustellaanko yhdessä teille sopivista ratkaisuista?

Ota rohkeasti yhteyttä ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä! Kartoitetaan keskustellen, mikäli palveluratkaisumme voisivat tehostaa sinun liiketoimintasi prosesseja.

 

Tietosuoja