Digitaaliset ratkaisut tehostavat prosesseja ja järkeistävät työskentelytapoja

Jotta HB Betoniteollisuus olisi voinut tehdä yhteistyötä keskusliikkeen kanssa, oli heidän digitalisoitava toimitusketju. Käytännössä tämä tarkoitti EDI-sanomiin siirtymistä. HB Betoniteollisuuden oma ERP-järjestelmätoimittaja suositteli sähköiseksi sanomanvälityskumppaniksi OWS Finlandia. 

- Vaikka digitaalisen toimitusketjun vaatimus tuli alunperin keskusliikkeeltä, huomasimme pian, että sähköisyys on tätä päivää, kuvaa HB Betoniteollisuuden laskuttajana toimiva Marja-Terttu Varjus ja jatkaa:

- Tilaus-toimitusketjun ohella päätettiin sähköistää myös myyntilaskutus. Aikaisemmin kaikki tehtiin käsin. Nyt kehitysten myötä rutiinityöt ovat nopeutuneet ja manuaalisen työn määrä on vähentynyt merkittävästi!

Digitaalinen toimitusketju saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta asiakkaalle päin sen käyttöönotto on erittäin helppoa.

- Kaikki sujui niin yksinkertaisesti! OWS Finlandin nimetty projektipäällikkömme hoiti asiat kuntoon järjestelmätoimittajan ja keskusliikkeen kanssa. Oli hienoa, että OWS:ltä oltiin kolmansiin osapuoliin suoraan yhteydessä ja minun ei tarvinut toimia siinä välissä. Käyttöönottoprosessin aikana meitä tiedotettiin asioiden etenemisestä hyvin. OWS:ltä oli helppo kysyä "tyhmiäkin" kysymyksiä ilman, että tunsi itseään tyhmäksi, naurahtaa Varjus.  

- Digitaalinen toimitusketju vähentää turhan tuntuista työtä. Jos nyt pitäisi palata vanhaan ja siihen, että kaikki tehdään käsin, tuntuisi se erittäin masentavalta. Olemme tyytyväisiä kehitykseen ja OWS Finlandilta saamaamme palveluun, päättää Varjus.

 HB_betoniteollisuus

 

Ota yhteyttä

Olisiko digitaalisesta toimitusketjusta tai myyntilaskutuksen sähköistämisestä hyötyä sinun yrityksellesi?

Jätä yhteydenottopyyntö täyttämällä viereinen lomake ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

 

Olisiko tästä apua?

Lataa opas sähköiseen myyntilaskutukseen.

Opas Myyntilaskutukseen

Opas on maksuton ja ei sido sinua mihinkään.

Lataa opas >>

 

Tietosuoja